Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce UTA nu ar trebui să aibă motive de îngrijorare după înjumătăţirea punctelor: ”Aşa e şi la Liga 1. Vor promova sigur!” EXCLUSIV

De ce UTA nu ar trebui să aibă motive de îngrijorare după înjumătăţirea punctelor: ”Aşa e şi la Liga 1. Vor promova sigur!” EXCLUSIV

Liga 2

Comentarii

Răzvan Pleşca spune că UTA nu are de ce să se teamă după decizia oficialilor de a injumătăţi punctele în Liga 2 pentru reluarea campionatului într-un sistem cu playoff.

Răzvan Pleşca, portarul formaţiei Gaz Metan Mediaş, a comentat în exclusivitate pentru Telekom Sport,  situaţia din liga secundă, acolo unde UTA se consideră nedreptăţită de reluarea campionatului cu înjumătăţirea punctelor.

Liderul seriei primeşte însă o veste bună de la goalkeeperul medieşan: ”Pe cei de la UTA nu ar trebui să îi sperie prea tare înjumătăţirea punctelor pentru că şi la LIga 1 e aceeaşi situaţie în fiecare an, dar de fiecare dată cine a fost pe primul loc în sezonul regulat chiar dacă s-au înjumătăţit punctele în playoff, de fiecare dată acea echipă a şi câştigat campionatul. 5 puncte e un avans bun. Practic le mai trebuie doar vreo 4 puncte ca să îşi asigure promovarea.  UTA va promova sigur, iar pentru locul 2 va fi o luptă foarte interesantă” a declarat Pleşca pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: răzvan pleşca 

viewscnt
Articole similare