Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ei se teme cel mai mult antrenorul lui Dudelange: „Am văzut în tur multe acţiuni periculoase ale lor”

De ei se teme cel mai mult antrenorul lui Dudelange: „Am văzut în tur multe acţiuni periculoase ale lor”
Comentarii

Dino Toppmoller se aşteaptă la un meci dificil cu CFR, în returul playoff-ului Ligii Europa, de pe Cluj Arena. Antrenorul lui Dudelange este de părere că principalele pericole pentru echipa sa sunt oamenii din atacul clujenilor.

„Nimic nu s-a decis încă. Am jucat prima partidă acolo, am făcut un meci super, dar acum va fi un alt meci. Ne aşteaptă o altă echipă faţă de cea din tur, cu mulţi fani în spatele ei. Trebuie să fim foarte bine pregătiţi pentru a face un meci mare.

Cred că pentru ambele echipe este un meci foarte important. Asta ne este meseria, să jucăm. Ştim că am făcut un meci mare în prima manşă, dar întotdeauna există şi un al doilea meci şi trebuie să fim pregătiţi”, a spus Dino Toppmoller, antrenor Dudelange.

Omrani şi Ţucudean sunt principalele pericole pentru echipa pregătită de Dino Toppmoller în accepţiunea acestuia. „Am văzut în tur multe acţiuni periculoase ale lui Omrani, ale lui Ţucudean... sunt doi jucători ofensivi, tot timpul periculoşi. Dar în primul meci, defensiva noastră a jucat foarte bine împotriva lor. Este important să fim încă o dată robuşti în faţa lor, pentru că sunt capabili să marcheze în orice moment, dar eu cred că toată echipa CFR-ului este o echipă foarte bună, cu jucători de top, dar cei doi din faţă sunt pentru mine cei mai periculoşi”, a afirmat antrenorul lui Dudelange.

Afla mai multe despre: dino troppmollerdudelangecfr cluj 

viewscnt
Articole similare