Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De el se tem nemţii! "Este noul star al fotbalului românesc" Ce scrie presa germană despre confruntarea cu România U21

De el se tem nemţii! "Este noul star al fotbalului românesc" Ce scrie presa germană despre confruntarea cu România U21  galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Sportschau, un cotidian din Koln, face o analiză a partidei din semifinalele Euro 2019 dintre România şi Germania. Numele lui Ianis Hagi le-a atras atenţia nemţilor.

"Naţionala U21 a Germaniei trebuie să înfrunte marea surpriză a turneului final din Italia şi San Marino, România. Meciul va avea loc în semifinalele Campionatului European, iar băieţii lui Kuntz trebuie să fie foarte atenţie. În special la unul dintre jucătorii români: Ianis Hagi".

Aşa îşi începe Sportschau, o publicaţie din Koln, analiza partidei dintre Germania şi România, meci contând pentru semifinalele Campionatului European de Fotbal din Italia şi San Marino.

Sportschau continuă: "Ianis Hagi este la 20 de ani viitorul star al fotbalului românesc. Mulţumită lui, România joacă acum în semifinalele turneului final. Hagi poartă pe spate numărul 10, la fel ca legendarul său tată. Este un playmaker şi un adevărat lider în teren. Tehnica sa este similară cu cea a marelui Gheorghe Hagi, iar standardele pe care le impune induc emoţie şi teamă deopotrivă. Cu toate acestea, faţă de tatăl său, Ianis este mai subţirel. Dar şi mai înalt şi mai atletic" explică publicaţia germană.

Germanii remarcă şi alte talente din lotul lui Rădoi: "Coman e ca o tornadă!"

Sportschau îşi continuă analiza asupra naţionalei României, scoţând în evidenţă şi alte atuuri ale "tricolorilor mici": "Portarul Radu joacă în Serie A la Genoa şi o face constant bine. Alexandru Paşcanu aparţine de Leicester, iar George Puşcaş este lider în ofensiva lui Palermo. Apoi mai este aripa stânga, Florinel Coman, de la Steaua Bucureşti (n.r FCSB), care este o adevărată tornadă în acel flanc. Germanii trebuie să se aştepte la o echipă bine pregătită, care face un pressing agresiv sus şi care debordează de încredere" anunţă cotidianul german.

Nemţilor nu le-a scăpat niciun detaliu. Sunt ferm convinşi că România va avea din nou parte de o armă în plus: "Nu în ultimul rând, România va avea de partea sa fanii. Numeroşi suporteri o însoţesc pretutindeni în Italia, pentru că trăiesc acolo" mai scrie sursa citată.

România U21 s-a calificat în semifinalele EURO 2019, acolo unde va întâlni Germania U21, joi, de la 19:00, într-o partidă ce se va juca la Bologna şi care va avea acoperire completă pe www.telekomsport.ro.

Germania este una din cele mai valoroase echipe prezente la turneul final, în ceea ce priveşte cota de piaţă a jucătorilor selecţionaţi, cu o valoare estimată de Transfermarkt la 314 milioane de euro, de 5 ori mai mult decât cea a României, cu un lot cotat la 60 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: ianis hagigică haginaţionala under 21 

viewscnt
Articole similare