Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De el se teme Toni Petrea. Antrenorul celor de la FCSB şi-a pus în gardă jucătorii în privinţa principalului pericol de la Viitorul | VIDEO

De el se teme Toni Petrea. Antrenorul celor de la FCSB şi-a pus în gardă jucătorii în privinţa principalului pericol de la Viitorul | VIDEO

FCSB

Comentarii

FCSB e gata să câştige al doilea meci din acest campionat. Nu va fi însă o misiune deloc uşoară pentru roş-albaştri. Adversara din etapa cu numărul 2, Viitorul, îl are la dispoziţie pe Gabi Iancu, golgheterul sezonului trecut.

18 goluri a marcat Gabriel Iancu în precedenta ediţie de campionat. Antrenorul lui FCSB, Toni Petrea, îl cunoaşte extrem de bine pe fotbalistul Viitorului. Iancu a jucat pentru roş-albaştrii în perioada în care echipa lui Gigi Becali era condusă de Laurenţiu Reghecampf, iar Petrea era secund.

Performanţele recente ale lui Iancu l-au adus în atenţia lui MIrel Rădoi. Selecţionerul l-a convocat pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Austria din UEFA Nations League.

„Gabi este un jucător bun al campionatului, mă bucur pentru el că a reuşit să ajungă la echipa naţională şi nu pot să îi urez decât mult succes”, a declarat Toni Petrea înainte de FCSB - Viitorul.

Iancu a început în forţă şi acest campionat. A marcat golul echipei lui Ruben de la Barrera în remiza cu UTA Arad din prima etapă, scor 1-1.

  • Gabi Iancu a fost jucătorul lui FCSB în perioada 2013-2015
  • 16 goluri a marcat atacantul în tricoul roş-albastru

Afla mai multe despre: petreaiancuviitorulfcsb 

viewscnt
Articole similare