Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De la asta a pornit, da". MM Stoica a dezvăluit! Motivul real al rupturii dintre Becali şi Edi Iordănescu | EXCLUSIV

"De la asta a pornit, da". MM Stoica a dezvăluit! Motivul real al rupturii dintre Becali şi Edi Iordănescu | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani) a dezvăluit la Telekom Sport care a fost motivul de la care a plecat ruptura dintre Edi Iordănescu şi Gigi Becali, care s-a soldat cu plecarea antrenorului de la FCSB. MM a spus că refuzul schimbării lui Constantin Budescu la pauza meciului cu FC Voluntari a declanşat tensiunile, iar postarea lui Edi Iordănescu de pe Facebook a produs ruptura totală.

"De la asta a pornit, da". MM Stoica a dezvăluit! Motivul real al rupturii dintre Becali şi Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB, după mai multe contre cu Gigi Becali. Luni, 15 noiembrie, s-a produs oficial despărţirea dintre cele două părţi, iar la câteva zile distanţă, în studioul Telekom Sport, Mihai Stoica a dezvăluit de la ce au pornit toate tensiunile dintre Becali şi fostul antrenor al roş-albaştrilor.

MM Stoica a spus, la Sport Report de la Telekom Sport, că tensiunile dintre Gigi Becali şi Edi Iordănescu au pornit de la refuzul antrenorului de a-l schimba pe Constantin Budescu la pauza partidei cu FC Voluntari (0-0). "Budi" l-a înfuriat pe Becali, care s-a arătat dispus să renunţe la mijlocaş, însă Iordănescu Jr. n-a vrut să facă schimbarea la pauză, ci l-a scos pe Budescu după puţin mai mult de o oră de joc.

Un alt episod, care a dus la ruptura totală dintre cei doi, a fost postarea de pe Facebook în care Edi Iordănescu a anunţat că i s-a propus rezilierea contractului.

"În principal de la asta a plecat totul (n.r. - de la faptul că Iordănescu a refuzat schimbarea lui Budescu la pauza meciului cu FC Voluntari), plecarea lui Edi. Şi că nu a arătat bine jocul, cam ăsta a fost motivul. Rezultatele au fost bune, dar de la Budescu a pornit, da. Se rezolvase problema, după toate discuţiile şi mesajele lui Gigi. În urma mesajelor pe care le-a primit, Gigi a spus 'Rămâi, pleci în glorie'. M-am culcat liniştit, dar m-am trezit şi am văzut postarea de pe FB, de acolo ruptura totală!", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Între timp, după plecarea lui Edi Iordănescu, Gigi Becali l-a numit antrenor la FCSB pe Toni Petrea. Petrea a mai pregătit-o pe FCSB în sezonul trecut, când echipa a terminat pe locul doi în clasamentul din Liga 1. Cu Edi Iordănescu pe banca tehnică, FCSB a obţinut opt victorii, două egaluri şi o înfrângere în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: edi iordanescugigi becalimihai stoicafcsbmotivruptura 

viewscnt
Articole similare