Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la Bayern se mai şi pleacă. El e prima "victimă" după venirea lui Upamecano! Preţul: 25 de milioane de euro

De la Bayern se mai şi pleacă. El e prima "victimă" după venirea lui Upamecano! Preţul: 25 de milioane de euro

Bayern Munchen

Comentarii

De la Bayern se mai şi pleacă. Campioana Germaniei i-a stabilit preţul lui Niklas Sule (25 de ani), fundaşul central cumpărat de la Hoffenheim, care a atras interes din partea lui Chelsea.

Chelsea vrea să-şi întărească zona centrală a defensivei, după ce l-a transferat Thiago Silva liber de contract în vară. Acum, "albaştrii" au pus ochii pe Niklas Sule, fundaşul lui Bayern, de care campioana din Bundesliga e gata să se despartă şi i-a stabilit şi preţul, mai ales că bavarezii au reuşit deja transferul lui Dayot Upamecano de la RB Leizpig pentru sezonul viitor.

Concret, potrivit celor de la Mattino, Bayern vrea 25 de milioane de euro în schimbul lui Niklas Sule, fundaş care nu a reuşit să se impună şi să joace la nivelul scontat pe Allianz Arena. Jerome Boateng şi David Alaba au fost mereu variantele preferată de antrenorul Hansi Flick. Aşadar, Bayern e dispusă să înceapă negocierile pentru vânzarea lui Sule, rămâne de văzut dacă Chelsea va vrea să satisfacă pretenţiile financiare ale nemţilor.

Sule mai are contract cu Bayern până în vara lui 2022, după ce a fost transferat de la Hoffenheim în vara lui 2017. În acest sezon, fundaşul central a jucat 28 de meciuri pentru campioana Germaniei şi a marcaat de două ori.

Afla mai multe despre: niklas suletransferbayernpret 

viewscnt
Articole similare