Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la cel mai bun fundaş din lume pe lista de transferuri. Suma modică pentru care pleacă Boateng de la Bayern Munchen

De la cel mai bun fundaş din lume pe lista de transferuri. Suma modică pentru care pleacă Boateng de la Bayern Munchengalerie foto

Bayern Munchen

Comentarii

Jerome Boateng era considerat în urmă cu câţiva ani, cel puţin de fanii lui Bayern Munchen, unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din lume, dacă nu chiar cel mai bun. Decăderea germanului, ridiculizat de Messi în urmă cu câteva sezoane, a avut legătură şi cu avansarea în vârstă, dar şi cu neînţelegerile dintre el şi oficialii campioanei Germaniei. Acum bavarezii sunt pregătiţi să se despartă de el.

Campionul mondial cu Germania a vrut să plece de la Bayern Munchen în urmă cu un sezon, iar PSG a venit cu o ofertă de aproximativ 32 de milioane de euro, Bayern a cerut 38, dar în cele din urmă a refuzat să îşi vândă fundaşul. 

Acum lucrurile s-au schimbat. Bayern vrea să scape de salariul uriaş al jucătorului în vârstă de 30 de ani, dar Boateng ar prefera să îşi ducă la bun sfârşit contractul. Preşedintele campioanei, Uli Hoeness, chiar a declarat public că îl sfătuieşte pe Boateng să plece. Însă germanul nu vrea să le facă pe plac, din moment ce este în conflict atât cu antrenorul Kovac, cât şi cu Hoeness şi Salihamidzic, directorul sportiv al lui Bayern. 

  • 20 de meciuri a jucat Boateng în sezonul abia încheiat din Bundesliga
  • Fundaşul născut la Berlin este apreciat la 30 de milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt


Supărat şi pe banca de rezerve. O ipostază des întâlnită în ultima perioadă de Boateng

Doi ani mai are contract Boateng cu Bayern, iar asta înseamnă că bavarezii ar trebui să îi plătească aproximativ 24 de milioane de euro în această perioadă, astfel, ca să scape mai uşor de el, i-au stabilit un preţ de doar 20 de milioane de euro, sub valoarea jucătorului, susţin nemţii de la Bild. 

Este de aşteptat ca interesul lui PSG să reapară, dar francezii nu sunt singurii care s-au interesat de Boateng în urmă cu un an, atunci când acesta a vrut să părăsească clubul. 

Afla mai multe despre: jerome boatengbayern munchen 

viewscnt
Articole similare