Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la club, direct în armată! Fotbaliştii şi membrii staffurilor din Ucraina ar putea fi chemaţi în război | EXCLUSIV

De la club, direct în armată! Fotbaliştii şi membrii staffurilor din Ucraina ar putea fi chemaţi în război | EXCLUSIVgalerie foto
Comentarii

Mihai Leca, fotbalist la PFK Lvov, a vorbit despre posibilitatea ca fotbaliştii şi membrii stad=ffurilor din Ucraina să fie chemaţi în armată.

Tenisiunile dintre Rusia şi Ucraina au ajuns în punctul culminant joi, când Vladimir Putin a început oficial războiul.

Ruşii au invadat Ucraina, iar locatarii ţării s-au îmbulizt către graniţele spre Polonia şi România, ”motivaţi” de bombardamentele ordonate de Putin.

Un val de reacţii negative la adresa Kremlinului au curs pe tot parcursul zilei de joi, iar poporul ucrainean s-a unit pentru a îşi proteja teritoriul.

Din pricina forţei militare a Rusiei, s-a pus problema ca toţi cetăţenii apţi ai Ucrainei să fie chemaţi în armată, printre care şi oamenii din fotbalul ucrainean.

Fotbaliştii şi membrii staffutilor ucraineni ar putea fi chemaţi în război de Guvern, iar Mihai Leca, fotbalist la PFK Lvov a dezvăluit că a vorbit cu cei de la club despre această posibilitate.

De la club, direct în armată

Fotbalistul român a afirmat că nu există mari şansa ca jucătorii să fie chemaţi în armată, dar că, în schimb, a auzit că alte persoane ar putea fi chemate.

Leca a dat şi un exemplu concret, un preparator fizic de la Lvov, care spunea că ar putea fi chemat în armată, întrucît are studii şi experienţă în domeniului medicinei.

Mulţi, pentru că am apucat acum să vorbesc cu ei, mi-au spus că vor să îşi aducă familiile în Lvov.

Probabil, nu ştiu dacă o să fie (n.r. chemaţi în armată coechipierii lui ucraineni), nu ştiu dacă din fotbalişti, ştiu că din staff aveam un băiat, care e un fel de preparator fizic la noi, şi zicea că s-ar putea să fie chemat, că el a fost... a lucrat la medicină şi s-ar putea să îl cheme.

Nu ştiu dacă o să se ducă”, a declarat Mihai Leca, pentru Telekom Sport.

Odată cu invadarea ţării de către Rusia, Guvernul Ucrainei şi-a îndemnat cetăţenii să părăsească de îndată ţara, cu în jur de jumătate de milion de refugiaţi aşteptaţi în România.

Afla mai multe despre: mihai leca 

viewscnt
Articole similare