Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la extaz la agonie! Octavian Ursu, marcatorul unui eurogol în meciul dintre UTA şi Poli Iaşi, a explicat cum se simte după ce echipa sa a pierdut

De la extaz la agonie! Octavian Ursu, marcatorul unui eurogol în meciul dintre UTA şi Poli Iaşi, a explicat cum se simte după ce echipa sa a pierdut

UTA

Comentarii

Şeptarul UTA-ei Arad, Octavian Rusu, a trecut de la extaz la agonie, în meciul pierdut de echipa sa pe teren propriu, scor 2-3, în faţa Politehnicii Iaşi.

Rusu s-a arătat dezamăgit la finalul partidei pentru că deşi a marcat un gol antologic, ducând scorul la 2-1 pentru UTA, echipa sa nu a reuşit să scoată nici măcar un egal.

”Am reuşit să înscriu un gol frumos dar sunt foarte dezamăgit. Din păcate nu am reuşit să ţinem de rezultat, dar asta e. Trebuie să mergem mai departe, să ne ştergem rănile şi vedem la meciul cu Dinamo, să scoatem un rezultat pozitiv.

Acum 4-5 ani eram la Universitatea Cluj, am reuşit să dau un gol cam de la 25 de metri, asemănător. Cred că un rezultat de egalitate ar fi fost cel mai corect. Poate au avut un plus faţă de noi. Sperăm să spargem gheaţa cât de repede, chiar la următorul meci şi să câştigăm.”, a declarat Octavian Rusu, la finalul partidei dintre UTA Arad şi Poli Iaşi, scor 2-3.

Poli Iaşi a învins-o pe UTA, pe terenul arădenilor, cu scorul de 2-3. Moldovenii au reuşit să îşi treacă în cont cele trei puncte într-o partidă în care au revenit după ce au fost conduşi de două ori.

Rus a deschis scorul, în minutul 28, pentru UTA, printr-un şut puternic pe jos din careu din pasa lui Ioan Hora. Veteranul Andrei Cristea (36 de ani) a restabilit egalitatea cu o execuţie foarte bună la colţul lung, în minutul 35.

Ursu, în minutul 61, a readus-o pe UTA în avantaj printr-un şut superb. Platini a restabilit egalitatea, în minutul 76, la o fază de echipă a ieşenilor. Reuşita lui Onea, din minutul 84, a adus victoria trupei lui Daniel Pancu. Execuţia a fost, de asemenea, una complet deosebită, deoarece fotbalistul ieşenilor a trimis necruţător în vinclu cu piciorul său stâng, el fiind dreptaci.

Afla mai multe despre: octavian rusuutapoli iasi 

viewscnt
Articole similare