Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la FCSB, în Bundesliga! Gigi Becali e gata să bată palma pentru transferul "perlei" după ce a amânat mutarea. Veste de ultimă oră

De la FCSB, în Bundesliga! Gigi Becali e gata să bată palma pentru transferul "perlei" după ce a amânat mutarea. Veste de ultimă oră

FCSB

Comentarii

FCSB aşteaptă de ani de zile următorul mare transfer în străinătate, iar momentul pare a fi din ce în ce mai aproape. Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a refuzat în aceste zile o ofertă de 12 milioane de euro pentru Dennis Man, întrucât fotbalistul e monitorizat de un club din Bundesliga.

Gigi Becali are de unde alege, pentru a face un transfer important în afara Ligii 1. Dennis Man, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan şi, recent, Octavian Popescu au ieşit în evidenţă. Deşi milioanele de euro aşteptate de finanţatorul FCSB s-au lăsat aşteptate, Gigi Becali aşteaptă, în perioada imediat următoare, o ofertă din Bundesliga pentru Dennis Man. 

Dennis Man, de la FCSB în Bundesliga? Ce plan şi-a făcut Gigi Becali cu transferul fotbalistului

FCSB îi dă, în acest moment, pe primii doi marcatori din Liga 1. Dennis Man a înscris de 12 ori, în timp ce Florin Tănase a marcat nouă goluri. Fotbalistul venit de la UTA Arad în 2016 are un sezon bun, în care a ajuns şi la echipa naţională, dar finalul campionatului nu l-ar mai putea prinde la FCSB. 

Conform As.ro, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, nu se grăbeşte să accepte o ofertă venită pentru Dennis Man, care să nu se ridice la pretenţiile sale financiare. Sursa citată susţine că omul de afaceri ştie despre interesul unei echipe importante din Bundesliga, care-l doreşte pe Dennis Man, iar germanii ar urma să facă o ofertă pentru golgheterul FCSB-ului şi al Ligii 1. 

Acesta ar fi şi motivul pentru care FCSB a refuzat cele 12 milioane propuse de Krasnodar, din Rusia, pentru transferul lui Dennis Man. Gigi Becali îşi doreşte să obţină 15 milioane de euro pentru fotbalistul ofensiv. 

Presa din Olanda insistă cu transferul lui Dennis Man la Feyenoord

Clubul de tradiţie din Olanda îl monitorizează pe Dennis Man de peste un an, iar un transfer al fotbalistului de la FCSB e luat în calcul şi de şefii lui Feyenoord. Cu un nou antrenor, presa batavă a alcătuit un "prim 11" pentru Feyenoord, în care s-a regăsit şi Dennis ManNu e prima dată când presa internaţională scrie despre un potenţial transfer al starului de la FCSB în campionatul Olandei. 

Norwich şi-a trimis reprezentanţi la Bucureşti, pentru a negocia transferul lui Dennis Man în Anglia, dar mutarea a picat, după ce cele două părţi nu s-au pus de acord în privinţa sumei de transfer. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalitransfer fcsbgigi becali fcsbtransfer dennis mandennis man bundesligagigi becali transferuri 

viewscnt
Articole similare