Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la Galatasaray, într-un campionat de top din Europa! Moruţan, în centrul atenţiei. Anunţul momentului

De la Galatasaray, într-un campionat de top din Europa! Moruţan, în centrul atenţiei. Anunţul momentului

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan (22 de ani) a atras atenţia echipelor din Italia prin prestaţiile sale de la Galatasaray. Turcii l-au cumpărat de la FCSB, iar acum a intrat în vizorul cluburilor din "Cizmă". Moruţan a marcat spectaculos în ultimul meci de campionat al Galatei, 2-1 cu Goztepe, când a driblat ce i-a ieşit în cale şi l-a executat pe portarul advers.

De la Galatasaray, într-un campionat de top din Europa! Moruţan, în centrul atenţiei. Anunţul momentului

Presa din Turcia oferă informaţii contradictorii în privinţa lui Olimpiu Moruţan, în ultimele zile. După ce s-a scris că ar putea fi împrumutat pentru că nu l-a convins pe Fatih Terim, acum Fanatik scrie că Moruţan e urmărit de mai multe echipe din Italia. Fostul mijlocaş de la FCSB a intrat în atenţia echipelor din "Cizmă", dar sursa citată nu pomeneşte niciun nume de formaţie.

Scouterii l-au urmărit pe Olimpiu Moruţan în meciul pe care Galatasaray l-a jucat împotriva lui Olympique Marseille, pe Stade Velodrom, în grupele Europa League. Galatasaray a plătit 3,5 milioane de euro plus bonusuri celor de la FCSB pentru a-şi asigura serviciile lui Moruţan. Fotbalistul român a marcat spectaculos în ultimul meci de campionat, cu Goztepe (DETALII AICI).

Olimpiu Moruţan a marcat un gol şi a livrat o pasă de gol în şapte meciuri jucate în toate competiţiile alături de Galatasaray.

Turcii au anunţat că Fatih Terim e gata să-l trimită împrumut pe Moruţan

În urmă cu câteva zile, după o prestaţie mai puţin reuşită a lui Olimpiu Moruţan, presa din Turcia a scris că Fatih Terim şi-a pierdut răbdarea cu fotbalistul român şi că este unul dintre cei vizaţi pentru a pleca sub formă de împrumut în perioada de transfeurri din iarnă. Potrivit turcilor, Galatasaray l-ar putea trimite în Belgia sau Olanda. "A început să se vorbească despre câţiva jucători tineri, că ar urma să fie împrumutaţi în campionate precum cel belgian sau cel olandez pentru a juca mai mult şi a-şi îmbunătăţi jocul", se arată în articolul publicat pe fotospor.com.

  • 2,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: olimpiu morutangalatasarayscouteriitaliatransferfcsb 

viewscnt
Articole similare