Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la Ianis Hagi la Zlatan Ibrahimovic. Un jucător de la Rangers poate prinde transferul carierei. Este dorit de AC Milan

De la Ianis Hagi la Zlatan Ibrahimovic. Un jucător de la Rangers poate prinde transferul carierei. Este dorit de AC Milan
Comentarii

Rangers este aproape de a îşi vinde unul dintre starurile de la echipă. Nu este vorba despre Ianis Hagi, ci despre Alfredo Morelos, golgheterul columbian al echipei.

De la parteneriatul cu Ianis Hagi şi Ryan Kent, Morelos poate ajunge să schimbe pase cu Zlatan Ibrahimovic şi Ante Rebic, în atacul clubului rossonero. 

Football Insider scrie că oficialii lui AC Milan au intrat în contact cu clubul scoţian, antrenat de Steven Gerrard, pentru transferul atacantului în vârstă de 24 de ani. În această vară el a fost dorit şi de Lille, care însă l-a transferat pe canadianul Jonathan David din Belgia, de la Gent. 

Morelos, cotat la 15 milioane de euro, joacă din 2017 la Rangers, fiind transferat de la HJK Helsinki. În această perioadă, internaţionalul columbian a marcat 79 de goluri în 141 de meciuri pentru Rangers. 

Afla mai multe despre: alfredo morelosac milan 

viewscnt
Articole similare