Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la jucător de bază la „persona non grata”. Căderea fotbalistului de la FCSB, explicată: „Au intervenit criticile patronului!” | EXCLUSIV

De la jucător de bază la „persona non grata”. Căderea fotbalistului de la FCSB, explicată: „Au intervenit criticile patronului!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno nu mai este printre favoriţii lui Gigi Becali şi are şanse tot mai mari să plece de la FCSB.

Viorel Moldovan, explicaţii pentru căderea omului de gol de la FCSB

Atacantul italian nu mai este dorit de patronul FCSB, iar în presă au apărut zvonuri că ar putea reveni chiar la FCU Craiova. Gigi Becali îşi doreşte un alt tipar de atacant, iar Andrea Compagno nu se încadrează în stilul de joc al liderului din Superligă.

În direct la Orange Sport, Viorel Moldovan a explicat căderea lui Compagno, deşi a recunoscut că este un atacant pe care el îl apreciază.

„Ar putea fi util Compagno la FCSB în opinia mea. Becali vrea altceva în departementul ofensiv. Da, are un stil diferit Compagno. La talia pe care o are, el e un punct fix. El poate juca cu spatele la poartă, nu-ţi atacă profunzimea.

Îţi câştigă un duel aerian, mai protejează mingea. Te poţi baza pel, să urce blocurile în momentele dificile. Deşi la FCSB nu prea sunt momente dificile. Cred că patronul vrea un jucător mai incisiv, să fie mai percutant.

Compagno la început a avut o perioadă foarte bună şi credeam că el va fi atacantul de care FCSB are nevoie, dar au intervenit criticile patronului şi şi-a pierdut puţin încrederea. A început să fie blazat, dar mie nu mi-a displăcut”, a declarat Viorel Moldovan în direct la Orange Sport.

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrea Compagno, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • 20 de goluri a înscris atacantul italian pentru FCSB în 55 de meciuri

Afla mai multe despre: andrea compagnofcsbgigi becaliviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare