Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la Rege la Rege. Hagi despre aniversatul zilei, legendarul Pele: ”Era perfect, din toate punctele de vedere!” EXCLUSIV

De la Rege la Rege. Hagi despre aniversatul zilei, legendarul Pele: ”Era perfect, din toate punctele de vedere!” EXCLUSIV

Special

Comentarii

Gheorghe Hagi a analizat câţiva dintre marii fotbalişti ai lumii, în direct la Telekom Sport.

Marele Pelé schimbă prefixul şi se declară fericit la venerabila vârstă de 80 de ani: ”Vreau să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru sănătatea mea şi pentru faptul că am ajuns aici încă lucid. Nu mai inteligent, însă lucid"

Maradona, Pele sau Zidane au fost, pe rând, printre jucătorii analizaţi de Gheorghe Hagi, la Telekom Sport.

Despre aniversatul zilei de vineri, 23 octombrie 2020, brazilianul Pele, Gheorghe Hagi a spus: ”El a fost 9 fals din anii 70. A dat nuanţa de decar-nouar. De atunci cred că s-a inventat acest termen. Avea totul în el, şi finalizare, şi pasă finală, şi ambele picioare, şi finalizare cu capul, faze fixe, lovituri libere. Era perfect din toate punctele de vedere. Ceilalţi, mai aveam câte un defect” a spus Hagi.

”Maradona, fantastic, geniu! Incredibil, nu am văzut în viaţa mea, cel puţin pe el l-am văzut. Pe Pele nu l-am văzut. Zidane făcea artă, el lua mingea şi o mângâia, compunea o melodie” a mărturisit Hagi, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare