Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la şah la politică. Charlie Riina a participat la alegerile locale şi a obţinut 387 de voturi

De la şah la politică. Charlie Riina a participat la alegerile locale şi a obţinut 387 de voturigalerie foto

Diverse

Comentarii

Charlie Riina, născută Ania Krosinska, a candidat în octombrie 2019 la alegerile locale locale pentru districtul Humber River-Black Creek din Canada şi a strâns 387 de voturi.

Charlie Riina, de la şah la politică

Femeia s-a născut în Polonia, a crescut în Germania şi apoi s-a stabilit în Toronto, Canada. Pasionată de şah şi considerată cea mai frumoasă şahistă din lume, Charlie Riina a câştigat mai multe concursuri în Canada, unde a studiat criminologia la Universitatea din Toronto. 

Până să intre în politică, Charlie Riina a cucerit două titluri Miss Hawaiian Tropic şi o dată s-a încoronat Miss Toronto. De asemenea, a apărut în Playboy Polonia, Slovacia şi Ungaria. 

În 2019, după trei ani de la înscrierea în Partidul Popular, a a participat la alegerile locale pentru districtul Humber River-Black Creek din Canada şi a strâns 387 de voturi. 

"Sunt o fată normală, căreia îi place tot. Nu vânez milionari, sunt simplă. Îmi place foarte mult să râd. Îmi place să desenez, să învă despre fotografii şi să călăresc. Şi, bineînţeles, îmi place să joc şah, dacă cineva mă provoacă", s-a caracterizat Charlie Riina. 

GALERIE FOTO CU Charlie Riina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: charlie riinacharlie riina sahcharlie riina politica 

viewscnt
Articole similare