Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la Tokyo, direct în LaLiga! Tricolorul lui Rădoi, mutarea carierei. Clubul îl aşteaptă cu contractul pe masă

De la Tokyo, direct în LaLiga! Tricolorul lui Rădoi, mutarea carierei. Clubul îl aşteaptă cu contractul pe masă

Jocurile olimpice

Comentarii

Andrei Raţiu (23 de ani), fotbalistul lui Villarreal şi al naţionalei României, e prezent cu tricolorii la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi se pare că a luat ochii spaniolilor cu prestaţia sa din prima partidă, victoria cu Honduras (1-0). AS scrie că, la revenirea la Tokyo, Villarreal plănuieşte să-l implice mai mult în viaţa primei echipe şi să-i ofere un nou contract.

De la Tokyo, direct în LaLiga! Tricolorul lui Rădoi, mutarea carierei. Clubul îl aşteaptă cu contractul pe masă

Titular în naţionala U23 a României la victoria cu Honduras, Andrei Raţiu a reuşit să atragă atenţia şefilor de la Villarreal cu prestaţia sa. Jurnalistul Luis Sancho de Rosa, de la AS, scrie că Villarreal e atentă la evoluţiile lui Andrei Raţiu şi că, odată cu întoarcerea sa de la Jocurile Olimpice, acesta va fi implicat mai mult în viaţa primei echipei.

Sursa citată scrie că şefii au încredere în potenţialul şi calităţile lui Andrei Raţiu, care a jucat un meci pentru echipa mare în trecut. Mai mult, sea pare că aceştia iau în calcul să-i prelungească înţelegerea, care expiră peste un an, în vara lui 2022. Raţiu a jucat un meci pentru echipa mare a "Submarinului galben", în Euroap League, în sezonul 2018/2019, împotriva Valenciei.

După ce a jucat pentru echipa secundă, sezonul trecut a fost împrumutat în Olanda, la ADO Den Haag, unde a strâns 12 meciuri în Eredivisie.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Raţiu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2022 este anul în care expiră contractul dintre Raţiu şi Villarreal

Andrei Raţiu a jucat 75 de minute în victoria României cu Honduras, scor 1-0, în primul meci din grupa de la Jocurile Olimpice

Mirel Rădoi l-a "descoperit" pe Andrei Raţiu când era selecţionerul naţionalei U21

În 2018, Mirel Rădoi, pe atunci selecţionerul naţionalei de tineret a României, a vorbit pentru prima dată despre posibilitatea ca Andrei Raţiu să apară în lotul tricolorilor mici. Atunci, Rădoi voia să-l convoace pentru dubla din preliminarii cu Ţara Galilor şi Luxemburg.

"Noi ţinem legătura permanent cu toate loturile de scouting. Dacă apare ceva nou şi ei nu-l au, imediat le spunem: «A apărut jucătorul X». Cum, la fel de bine, pentru această dublă trebuia să fie convocat Raţiu de la Villarreal B, un jucător pe care l-am urmărit de câteva luni. El a fost cu încă un român, Andi (n.r. - Stalea), la Villarreal C. El a făcut pasul deja către Villarreal B, a avut şase partide jucate. Am reuşit să vorbim cu directorul sportiv şi cu antrenorul, erau foarte mulţumiţi de el.

Din păcate, s-a accidentat, pentru că altfel putea să facă parte din lotul pentru această dublă. Sunt jucători care apar, relaţia dintre noi şi departamentul de scouting este una foarte strânsă", a spus Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei ratiuvillarrealtokyo 2020jocurile olimpicenationalaromania 

viewscnt
Articole similare