Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la Wolverhampton, în Liga 2-a din România. Fotbalistul a sosit în ţară şi urmează se semneze

De la Wolverhampton, în Liga 2-a din România. Fotbalistul a sosit în ţară şi urmează se semneze

Fotbal

Comentarii

Autorităţile locale din Piteşti au anunţat că rămân alături de echipa fanion a oraşului FC Argeş şi că le va dubla finanţarea, în speranţa unei promovări miraculoase pe prima scenă a fotbalului românesc. Prima mutare importantă este transferul unui jucător care a evoluat prin Franţa şi Anglia.

După trei săptămâni de pregătiri, antrenorul piteştenilor Ionuţ Badea a primit şi unul dintre jucătorii pe care i-a cerut. Potrivit Liga2.ro, argeşenii l-au transferat pe Sylvain Borsi Nabil Deslandes, de 22 de ani, fundaş stânga camerunez, cu cetăţenie francez, care mai are contract cu Wolverhampton până în vara lui 2020.

Jucătorul s-a format la echipe din Franţa ca AM. S. Soliers, USON Mondeville sau Caen, iar la seniori a evoluat pentru Caen II (Franţa), Wolverhampton, Bury, Portsmouth (toate trei din Anglia, la ultimele două fiind împrumutat) şi FC Jumilla (Spania). Pentru prima echipă a lui Wolverhampton a apucat să joace până acum în doar patru meciuri în liga a doua din Anglia, iar ultima dată a activat la echipa de liga a treia din Spania FC Jumilla. Pentru aceasta a avut 12 apariţii în sezonul trecut.

Deslandes este un fost internaţional al Franţei, ţară pentru care a avut meciuri jucate la naţionalele U16, U17, U18, U19 şi U20.

De la Wolverhampton, în Liga 2-a din România. Fotbalistul a sosit în ţară şi urmează se semneze

Fotbalistul se află în România, iar de astăzi s-a alăturat lotului condus de Ionuţ Badea. Campionii FC Argeş se pregăteşte în această perioadă pe plan local, iar până la plecarea în cantonamentul din Antalya, programat în perioada 2-14 februarie, echipa va disputa două amicale la Piteşti, cu adversari din Liga 3. Primul are loc pe 29 ianuarie, cu Unirea Bascov, iar cel de-al doilea se dispută pe 31 ianuarie, cu U Craiova II.

După 20 de etape disputate în Liga a 2-a, FC Argeş este pe locul 4, cu 33 de puncte, la patru în spatele celor de la CS Mioveni, ocupanta locului doi, primul care asigură promovarea în Liga 1.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare