Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De Ligt a rupt tăcerea! Cât de greu i-a fost să se adapteze la Juventus: "Erau mulţi ochi pe mine. Când am intrat în vestiar, eram ca un copil într-un magazin de bomboane!"

De Ligt a rupt tăcerea! Cât de greu i-a fost să se adapteze la Juventus: "Erau mulţi ochi pe mine. Când am intrat în vestiar, eram ca un copil într-un magazin de bomboane!"

Juventus

Comentarii

Matthijs de Ligt (20 de ani) a vorbit, într-un interviu acordat pe YouTube şi preluat toată presa, despre dificultăţile de adaptare la Juventus, noul său club care l-a transferat în vara lui 2019 de la Ajax. În ultimul timp, despre fundaşul olandez s-a spus că ar vrea să plece, iar agentul său l-a propus la Real Madrid.

Juventus a plăit peste 70 de milioane de euro în vara lui 2019 pentru transferul lui De Ligt de la Ajax, doar că fundaşul olandez n-a reuşit să se adapteze rapid la viaţa din Italia şi la presiunea pusă pe umerii săi. Înainte de a merge la Juve, De Ligt a refuzat oferte de la Barcelona sau Manchester United. Totuşi, n-a mers totul bine din prima la noua sa echipă.

"Juventus mi-a spus că mă transferă pentru că sunt deja matur şi pot gestiona presiunea. E dificil pentru un puşti de 19 ani să schimbe ţara. Când am intrat în vestiar, eram ca un copil într-un magazin de bomboane. După două luni am simţit că pot fi eu din nou. Singurul lucru greu la început a fost că erau deja mulţi ochi pe mine, iar în al doilea meu meci am dat autogol.

Am avut şi ghinionul să fac un penalty. Mingea a căzut şi mi-a lovit mâna. Era ca şi cum aveam un magnet pe mână", a spus, printre altele, Matthis de Ligt.



Fundaşul olandez a spus că idolii săi sunt Giorgio Chellini şi Virgil van Dijk.

Afla mai multe despre: matthijs de ligtjuventus 

viewscnt
Articole similare