Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De Ligt face dezvăluiri în legătură cu viitorul său: "E un campionat puternic!" Căpitanul lui Ajax a făcut marele anunţ

De Ligt face dezvăluiri în legătură cu viitorul său: "E un campionat puternic!" Căpitanul lui Ajax a făcut marele anunţ

Fotbal

Comentarii

Destinaţia pe care o va alege Mattjis de Ligt după ce se va despărţi de Ajax este una dintre dilemele verii. Olandezul nu ştie încă unde va merge, cert e că nu duce lipsă de oferte extrem de tentante.

Mattjis de Ligt este una dintre starurile în ascensiune din fotbalul mondial. O arată atât prestaţiile pe care le-a avut olandezul la Ajax, dar şi cota de piaţă la care a ajuns. De Ligt are numai 19 ani, iar cota lui a explodat în trei ani, din vara lui 2016, când a făcut parte pentru prima dată din lotul mare al lăncierilor. Aşadar, în trei ani a ajuns să valoreze de 70 de milioane de euro, de 70 de ori mai mult decât în urmă cu trei sezoane când era cotat la 100 de mii de euro. 

După anunţul plecării lui Frenkie de Jong la Barcelona, de Ligt a anunţat că ar vrea să ajungă şi el în echipa catalană şi speculaţiile au început. Ulterior s-a vorbit despre un transfer al lui în Anglia, totuşi încă nimic nu clar. 

După ce a încheiat sezonul cu titlul câştigat în Olanda, de Ligt s-a alăturat naţionalei Olandei care se pregăteşte pentru un meci oficial, semifinala Ligii Naţiunilor, cu Anglia, de pe 5 iunie. Din cantonamentul primei reprezentative, fundaşul a vorbit despre viitorul:

"Unde mă văd? Păi, e clar că Premier League e o competiţie importantă. De asemenea, în Spania, dar sunt şi alte campionate, nu sunt doar acestea două. Încă nu ştiu sigur care va fi viitorul meu", a declarat Mattjis de Ligt. 

"Cu siguranţă există interes din partea unor nume importante, însă nu vreau să spun care. Acum o să mă concentrez pe echipa naţională, vom vedea ce rezervă viitorul", a mai spus de Ligt. 

Afla mai multe despre: de ligtolandacota de piataeuro 

viewscnt
Articole similare