Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De Ligt pleacă de la Ajax: "Şansele să rămână sunt zero". Unde va ajunge fundaşul

De Ligt pleacă de la Ajax: "Şansele să rămână sunt zero". Unde va ajunge fundaşul
Comentarii

Ajax Amsterdam este pe punctul de a îşi vinde o nouă "perlă", după ce în iarnă l-au cedat pe Frenkie de Jong la Barcelona în schimbul a 75 de milioane de euro. Anunţul a fost făcut chiar de antrenorul "lăncierilor".

Matthijs de Ligt este una dintre noile senzaţii ale fotbalului mondial, profitând şi de parcursul bun al lui Ajax Amsterdam în UEFA Champions League. Fundaşul central care este şi căpitan la viitoarea echipă a lui Răzvan Marin nu va mai rămâne însă şi din vară pe Johan Cruyff Arena, anunţul fiind făcut chiar de către antrenorul "lăncierilor". 

"Şansele ca de Ligt să rămână sunt zero. Sunt multe echipe care au un interes enorm pentru a îl transfera", a dezvăluit Erik Ten Hag într-un interviu acordat celor de la Suddeutsche Zeitung. Două echipe sunt în pole position pentru transferul fundaşului, dar lupta este crâncenă. 

Este de aşteptat ca Bayern şi Barcelona să înceapă o licitaţie pentru fundaşul central în vârstă de 19 ani, iar suma va depăşi 70 de milioane de euro, atât cât este cotat în acest moment jucătorul, potrivit site-ului transfermarkt. 

Ajax a terminat la egalitate, 1-1, cu Juventus în sferturile de finală din Liga Campionilor. Partida retur de pe Juventus Stadium se joacă 16 aprilie, în direct la Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: de ligtajaxbarcelonabayern 

viewscnt
Articole similare