Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De necrezut! Sala de gimnastică din Bacău este plină de gândaci. Acest loc ar urma să poarte numele unei mari campioane!

De necrezut! Sala de gimnastică din Bacău este plină de gândaci. Acest loc ar urma să poarte numele unei mari campioane!

Gimnastică

Comentarii

Se înâmplă în România! În sala de gimnastică din Bacău gândacii au devenit stăpîni, iar sala arată într-un hal fără de hal. O astfel de sală ar urma să poarte numele unei mari campioane: Monica Roşu.

Sala de gimnastică în care a crescut şi s-a format o uriaşă campioană a gimnasticii româneşti, e vorba de Monica Roşu, arată, potrivit unor oficiali băcăuani deplorabil. În sală, gândacii ţopăie în voie, iar igrasia este şi ea la ea acasă. Asta în condiţiile în care în acest loc se antrenează zilnic o mulţime de copii care ar trebui să beneficieze de o minimă igienă. Mai mult de atât această locaţie sportivă ar urma ca în viitorul apropiat să poarte numele unei mari campioane a gimnasticii româneşti. Este vorba despre Monica Roşu, dublă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004.

Contactată telefonic de telekomsport.ro, Monica Roşu a declarat în exclusivitate pentru site-ul nostru că a discutat cu Marius Dunca, fostul ministru al tineretului şi sportului despre această situaţie: ,,Eu am vorbit cu domnul Dunca. Dânsul mi-a spus că ştie că acolo sunt ceva probleme pe care intenţiona  să le rezolve. Aflu însă de la dumneavoastră că situaţia este cu mult mai gravă. Nu contează că această sală ar trebui să mi poarte mie numele. E mai puţin important acest lucru. Important e ca acei copii care se antrenează în acea sală să aibă parte de condiţii civilizate. De o igienă. Aşa, însă, nu se pot emite pretenţii pentru a face performanţă,,, a precizat Monica Roşu, pentru telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: gimnasticamonica rosubacauinaugurare 

viewscnt
Articole similare