Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DE NEOPRIT! După Hazard, Real Madrid l-a transferat şi pe atacantul care a uimit Europa: "A semnat!" Ce salariu va primi jucătorul

DE NEOPRIT! După Hazard, Real Madrid l-a transferat şi pe atacantul care a uimit Europa: "A semnat!" Ce salariu va primi jucătorul
Comentarii

Atacantul Luka Jovic a semnat cu Real Madrid, care îi va plăti 60 de milioane de euro echipei Eintracht Frankfurt, în schimbul fotbalistului, anunţă Sky Sports.

Conform sursei amintite, atacantul sârb şi-a pus semnătura pe un contract valabil cinci ani, pentru un salariu de zece milioane de euro pe sezon.

 

 

Luka Jovic se desparte după doar un sezon de Eintracht Frankfurt, club care mai întâi l-a împrumutat de la Benfica, după care i-a activat opţiunea de transfer definitiv, pentru şapte milioane de euro. De altfel, odată cu plecarea sârbului de la Frankfurt, portughezii vor mai încasa aproximativ 12 milioane de euro.

La doar 21 de ani, Jovic a impresionat în acest sezon în tricoul lui Franfkurt, atât în Bundesliga, cât şi în Europa League, competiţie în care formaţia germană s-a oprit în semifinale, fiind eliminată de Chelsea, la penalty-uri. 47 de meciuri, 27 de goluri şi şapte assist-uri a strâns Jovic, până acum, la Frankfurt.

Jovic este cel de-al treilea jucător acontat de Real Madrid, pentru sezonul următor, după Eden Hazard, al cărui transfer va fi anunţat oficial după finala Europa League dintre Chelsea şi Arsenal, precum şi Eder Militao, de la FC Porto.

Afla mai multe despre: hazard 

viewscnt
Articole similare