Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De pe bancă, în sălbăticie. Gareth Southgate, test de supravieţuire cu Bear Grills

De pe bancă, în sălbăticie. Gareth Southgate, test de supravieţuire cu Bear Grills
Comentarii

Gareth Southgate, selecţionerul naţionalei Angliei, a renunţat pentru câteva zile la fotbal şi i s-a alăturat celebrului realizator TV şi explorator Bear Grills, pentru emisiunea în care acesta prezintă tehnici de supravieţuire în sălbăticie.

Gareth Southgate, antrenorul care a dus naţionala Albionului până pe locul 4 la Cupa Mondială din Rusia, este ultima vedetă care a filmat alături de Bear Grills pentru celebra emisiune "Ultimate Challange" (tr. - "Provocarea supremă"). Episodul cu Gareth Southgate, care va dura o oră, va fi difuzat luna viitoare în Marea Britanie.
 
Chiar dacă prezenţa selecţionerului Angliei în emisiune ar fi trebuit să fie o surpriză, oficialii din Federaţia Engleză de Fotbal au divulgat totul pe reţelele de socializare, unde au postat o poză cu Southgate şi Bear Grills, echipaţi pentru o escapadă extremă.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by England (@england) on

 
Ulterior, celebrul realizator tv a recunoscut totul şi a vorbit despre colaborarea cu Southgate. "Gareth a arătat o forţă incredibilă în viaţa sa, devenind selecţionerul Angliei, iar misiunea noastră cu siguranţă l-a pus la încercare în multe alte privinţe. Sălbăticia îi răsplăteşte întotdeauna pe cei dedicaţi şi curajoşi, iar Gareth are ambele calităţi", a spus acesta.
 
Southgate a povestit că a decis să accepte provocarea lui Bear Grills după ce a mers cu jucătorii săi la Centrul de antrenament al trupelor comanda din Marina Regală, înainte de Cupa Mondială.
 
Printre vedetele care au mai acceptat în trecut provocările lui Bear Grills s-au mai numărat Anthony Joshua, Barack Obama şi Roger Federer.

Afla mai multe despre: gareth southgatesupravietuirebear grillsemisiune 

viewscnt
Articole similare