Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De pe teren în spatele camerelor. LeBron James va produce un serial documentar pe YouTube!

De pe teren în spatele camerelor. LeBron James va produce un serial documentar pe YouTube!

Baschet

Comentarii

Baschetbalistul american LeBron James va produce un serial documentar pentru serviciul pe abonament al platformei video YouTube, YouTube Red, care va urmări parcursul tinerilor baschetbalişti cu potenţial, un nou proiect al starului echipei Cleveland Cavaliers din NBA deja prezent în numeroase producţii audiovizuale, informează AFP.

 Intitulat "Best Shot" (un joc de cuvinte derivat din "shot", care înseamnă lovitură, dar şi şansă), programul va cuprinde opt episoade, realizate de Michael John Warren, care a mai organizat pentru platforma video online Netflix seria documentară "Fearless" despre lumea rodeo-ului.

Tinerii baschetbalişti vor fi îndrumaţi şi consiliaţi de o fostă vedetă universitară şi profesionistă, Jay Williams, a cărui carieră a fost întreruptă brutal în 2003 de un grav accident de motocicletă, pe când avea doar 21 de ani.

LeBron James şi omul său de încredere, Maverick Carter, vor fi co-producători executivi ai emisiunii, alături de trei persoane de la casa de producţie Boardwalk Pictures, specializată în seriale documentare.

Societatea de producţie a lui LeBron James, SpringHill Entertainment, care se ocupă de proiecte audiovizuale, a mai participat la co-producţia serialului de ficţiune "Survivor's Remorse", difuzat de canalul prin cablu Starz, un serial de tele-realitate despre antreprenori locali din Cleveland sau jocul televizat "The Wall", difuzat pe postul naţional NBC.

Lansat în 2015, YouTube Red corespunde noilor ambiţii ale platformei video filială a companiei Google şi este disponibilă în Statele Unite, Australia, Mexic, Noua Zeelandă şi Coreea de Sud. 

Afla mai multe despre: lebron jamesyoutubefilmserialproductiebaschet 

viewscnt
Articole similare