Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De proşti ne pun ăia?". Panduru nu s-a ferit de cuvinte! Marele minus al fotbaliştilor români, scos în evidenţă: "N-avem cum aşa, nu merge" | EXCLUSIV

"De proşti ne pun ăia?". Panduru nu s-a ferit de cuvinte! Marele minus al fotbaliştilor români, scos în evidenţă: "N-avem cum aşa, nu merge" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a vorbit despre marele minus pe care îl au jucătorii din Superligă atunci când pleacă în străinătate, în contextul în care s-a discutat despre metodele de pregătire fizică ale lui Dorinel Munteanu la Oţelul Galaţi, care face un cantonament montan spartan.

"Pandi" a spus că, în opinia sa, Dorinel Munteanu procedează corect şi că pregătirea fizică s-a schimbat în ultimii ani, iar faptul că antrenamentele pe care cluburile din România le fac le dăunează fotbaliştilor în vederea unui transfer peste hotare, pe bani mulţi.

Cluburile din România fac pregătire fizică prea "moale"? Panduru: "Nu poţi să joci afară cu 2/4"

În timp ce privea imagini cu pregătirea celor de la Oţelul Galaţi, Basarab Panduru a vorbit despre faptul că, în afara Oţelului, celelalte cluburi din Superligă fac pregătire fizică prea "moale". El a scos în evidenţă minusul de la capitolul fizic al jucătorilor români, în contextul unor posibile mutări în străinătate.

Panduru a spus că din cauza pregătirii fizice precare din România, fotbaliştii pe care cluburile din Superligă îi vând în străinătate se întorc repede înapoi în ţară: "Când plecăm afară, ăia de proşti ne pun să alergăm? Noi facem lucrurile cum trebuie, noi suntem super pregătiţi. De fapt, noi nu suntem. De aia facem toţi alergări cu ceasul la mână şase luni ca să-i prindem pe ăia. Pune-l pe Mazilu acum, unde s-a dus, să se ţină după ăia... Nu poţi să te ţii după ei.

Nu poţi cu 2/4 să joci undeva afară. N-avem cum aşa, nu merge să facem nimic. Ne ducem afară, ne întoarcem. Marea majoritate se duc şi se întorc. În ziua de astăzi, cu toate astea, că alergăm 13 kilometri, ne dau ăia afară în 3 secunde. De ce, dacă facem lucrurile bine? Mă uit şi spun ce văd, nu putem să facem nimic. Avem nevoie, dacă dau ăia 13 milioane, cât i-au trebuit lui Man? Abia acum spune toată lumea 'Ce jucător'...", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab pandurupregitre fizicapregatireantrenamenteotelul galati 

viewscnt
Articole similare