Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De pus în ramă! „Primul 11” al fotografiilor celor mai mari fotbalişti români atunci când erau mici | FOTO

De pus în ramă! „Primul 11” al fotografiilor celor mai mari fotbalişti români atunci când erau mici | FOTOgalerie foto

FRF

Comentarii

Site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal a avut iniţiativa de a îi purta pe microbişti la o aventură încântătoare prin albumele de familie ale jucătorilor români, cu imagini din copilăria lor, multe dintre acestea fiind publicate în premieră.

Pe mulţi îi cunoaşteţi din perioadele în care încântau prin evoluţiile lor pe teren, pe unii poate chiar din perioada junioratului, dar pe majoritatea din momentul în care au ajuns la maturitatea sportivă. Unii au ajuns deja să fie antrenori. Cum erau însă aceştia la primul contact cu balonul rotund sau chiar mai devreme?

Site-ul FRF.ro propune o echipă inedită, în sistem 4-4-2, alcătuit doar din fotografii cu fotbalişti români importanţi.

PORTAR

Dumitru Moraru. Înainte de Steaua şi Dinamo, pentru “Ţeţe” au fost plonjoanele pe maidan! Fostul internaţional nu se temea nici atunci, era clar că va ajunge mare!

FUNDAŞI

Cosmin Contra. Hei, ţâncule luptător din Banat, ştii că vei juca într-o zi pentru AC Milan şi Atletico Madrid? Sau că vei antrena România?

Dorin Goian. În decorul superb al Bucovinei, primul de la stânga la dreapta, în rândul de sus, un fundaş deloc timid se pregăteşte de ascensiunea spre echipa naţională.

Miodrag Belodedici. Un puşti sfios aşteaptă să câştige două Cupe ale Campionilor Europeni! O să mai treacă ceva vreme, dar aşteptarea şi sacrificiile au meritat din plin!

Mircea Rednic.  L-am reprofilat în banda stângă, dar antrenorul lui Poli Iaşi nu se va supăra. Nu ar avea cum, cu privirea candidă din această fotografie…

MIJLOCAŞI

Nicolae Dică. Elev de 10, jucător de 10 şi cu numărul 10 la Steaua, un fotbalist care a scris istorie roş-albastră şi care se descurca bine şi la istorie în şcoală. Nu?

Florin Constantinovici. Puştiule din dreapta, nu mai fi îngândurat! O să te aplaude Giuleştiul şi vei rămâne mereu călăuzit de bunătate şi prietenie, ca în imaginea asta!

Lucian Sănmărtean. Un “magician” cuminte, al patrulea de la stânga la dreapta, pe rândul de jos, în vremea când probabil deja enerva toţi fundaşii adverşi cu talentul său…

Gheorghe Hagi. “Regele”, când îi cucerise cu frumuseţea copilăriei doar pe cei din familie. Aveau să vină marile stadioane şi meciuri, unde să se încoroneze prin muncă şi talent unic!

ATACANŢI

Viorel Moldovan. Fiţi atenţi! Al doilea puşti pe rândul de sus, de la stânga la dreapta, va fi campionul Franţei şi va marca 25 de goluri pentru România! Punem pariu?

Gabi Balint. Al treilea bistriţean după Sănmărtean şi Moldovan, dar primul în ordine… cronologică! Din poza asta pleacă cel care egalează Argentina la Mondialul din ’90!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: echipa nationalajucatoriromaniapozefrf 

viewscnt
Articole similare