Experiențe împreună.
You are here:

De râsul lumii! Câte puncte a luat Ovidiu Popescu la examenul pentru permis. Cornel Dinu, în ”extaz”: ”E un tip de perspectivă intelectuală” :)

De râsul lumii! Câte puncte a luat Ovidiu Popescu la examenul pentru permis. Cornel Dinu, în ”extaz”: ”E un tip de perspectivă intelectuală” :)

Liga 1

Comentarii

Cornel Dinu a dezvăluit câte puncte a luat Ovidiu Popescu la examenul teoretic pentru permisul auto. Dinu susţine că jucătorul FCSB-ului a reuşit doar 6 răspunsuri corecte, din 26 de întrebări. Pentru a fi declarat admis, un candidat trebuie să bifeze cel puţin 22 de puncte corecte.

Cornel Dinu a avut un comentariu dur despre gestul lui Ovidiu Popescu, cel care a lovit cu palmele un banner aflat deasupra intrării la vestiare. Printre altele, Dinu a dezvăluit câte puncte a luat fundaşul FCSB-ului la primul examen teoretic pentru permisul auto.

Câte puncte a luat Ovidiu Popescu la examenul pentru permisul auto

Aflat în studioul emisiunii Minutul 91, Cornel Dinu a comentat şi incidentul în care a fost implicat Ovidiu Popescu. La finalul derby-ului Dinamo - FCSB, jucătorul în vârstă de 26 de ani a spart un banner pe care era scris numele rivalei şi care se afla deasupra intrării la vestiare.

În stilul prin care s-a făcut cunoscut, Cornel Dinu a pus la îndoială capacitatea intelectuală a lui Ovidiu Popescu. ”Procurorul” şi-a sprijinit afirmaţia printr-un exemplu şi a vorbit despre momentul în care Ovidiu Popescu a susţinut primul examen teoretic pentru permisul auto.

Cornel Dinu a dezvăluit că Ovidiu Popescu a luat doar 6 puncte la examenul teoretic, în condiţiile în care un candidat are nevoie de cel puţin 22 de puncte, din 26, pentru a fi declarat admis:

”E un tip de perspectivă intelectuală. M-a sunat cineva dintr-o zonă de unde este şi el (n.r. Reşiţa) şi mi-a explicat că, în momentul când a dat examen pentru permisul de conducere, a făcut şase puncte. Al şaptelea e acesta (n.r. când dă cu palmele şi sparge bannerul pe care scrie Dinamo), cu mâinile date în parbriz. Şase puncte la permisul de conducere, deci băiatul stă foarte bine intelectual”, a comentat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Ovidiu Popescu a fost titular şi a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti de la FCSB. Jucătorii lui Toni Petrea s-au bucurat, la final, pe terenul rivalei Dinamo, iar "Lampard" Popescu a ieşit în evidenţă. 

Fotbalistul folosit fundaş dreapta a spart placajul din drumul spre vestiare, pe care era inscripţionat numele rivalei, „FC Dinamo Bucureşti 1948”. Ovidiu Popescu a lovit violent cu palmele placajul, iar acesta a cedat.

viewscnt
Articole similare
Poze demențiale cu Simona Halep în croazieră în luna de miere