Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De trei ori, Andrei Cristea! "De la 19 ani nu am mai reuşit un hattrick!" Vârful, foarte emoţionat la flash interviu

De trei ori, Andrei Cristea! "De la 19 ani nu am mai reuşit un hattrick!" Vârful, foarte emoţionat la flash interviu

CSM Poli Iași

Comentarii

FCSB a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-2, de echipa Poli Iaşi, în etapa a cincea a Ligii I.

Pentru Poli Iaşi au marcat Andrei Cristea '8, '22, '53, Passaglia '19 şi Calcan '71, în timp ce pentru FCSB au punctat Istrate '6 şi Tănase '60 (penalti).

Din minutul 79, FCSB a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Darius Olaru.

"Sunt foarte emoţionat după această evoluţie. În primul rând, mă bucur că ne-am păstrat concentrarea, era foarte important pentru noi azi să câştigăm, fiindcă întâlneam o echipă decimată. Au avut probleme pe care noi nu le-am fi dorit nimănui. Până la urmă, e o victorie mare pentru noi, după 3 puncte câştigate la Arad şi mă bucur că echipa asta reuşeşte să se exprime din ce în ce mai bine.

Cristea şi-a amintit de când nu a mai marcat un hattrick: "Chiar mă gândeam acum, au trecut foarte mulţi ani, cred că de când aveam 19 ani şi jucam la Bacău, a înscris un hat-trick împotriva Universităţii Craiova.  Momente frumoase, momente care nu se şterg şi mă bucur că această evoluţie a mea a venit tocmai azi"

Cum stă vedeta Iaşiului în clasamentul all time al marcatorilor? "Asta e mai puţin important, sunt onorat să înscriu un număr important de goluri. Cel mai important lucru pentru mine e că încă sunt motivat şi îmi doresc să avem un sezon bun în continuare" a mărturisit el, după meci. 

Afla mai multe despre: andrei cristea 

viewscnt
Articole similare