Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De un astfel de antrenor are nevoie Simona Halep”. Declaraţia care-l va deranja pe Daniel Dobre

”De un astfel de antrenor are nevoie Simona Halep”. Declaraţia care-l va deranja pe Daniel Dobre

Tenis

Comentarii

Nu mai e niciun secret pentru nimeni că Simona Halep este o jucătoare impulsivă, careia îi place să deţină controlul asupra tot ce se invârte în jurul său.

Însă Victor Hănescu este de părere că românca are nevoie de un antrenor mai dur lângă ea, care s-o pună la punct atunci când mai are câte o ieşire nervoasă. Problema e că tocmai de astfel de oameni, pe care nu poate să-i controleze, fuge Halep.

Să nu uităm că la începutul anului a început colaborarea cu Thierry Van Cleemput, despre care se spunea că este un antrenor dur, care nu se fereşte să rostească cuvinte grele, însă parteneriatul lor s-a înterupt după doar o săptămână de probă.

"Poate unul precum Cahill. Nu avea nevoie sa intre prea mult pe partea tehnica, dar stia sa vorbeasca cu ea. Ce sa o mai inveti pe Halep acum, dupa ce a jucat atatea meciuri? Are o experienta foarte mare, trebuie sa o tina cineva focusata pentru ce are de facut, atat", a spus Hanescu pentru Prosport LIVE.

"Simona are nevoie si de oameni mai duri in jurul ei, pentru si ea are momente de nervozitate", a mai spus fostul tenismen roman.

 

Afla mai multe despre: tenissimona halep 

viewscnt
Articole similare