Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De unde ar fi luat Alexandru Păun COVID-19 şi cum se simte acum fotbalistul CFR-ului: "Este foarte afectat pentru că a încurcat programul echipei"

De unde ar fi luat Alexandru Păun COVID-19 şi cum se simte acum fotbalistul CFR-ului: "Este foarte afectat pentru că a încurcat programul echipei"

CFR Cluj

Comentarii

Alexandru Păun (25 de ani) de la CFR Cluj are COVID-19, iar partida cu FCSB, care trebuia să se joace de la ora 21:00, a fost amânată din motive de sănătate. Testul COVID-19 al lui Păun a ieşit pozitiv, iar clujenii vor rămâne la Mogoşoaia timp de cinci zile, după ce s-a decis amânarea derby-ului de pe Arena Naţională.

Păun, care între timp a fost izolat cu dureri de cap şi temperatură, bănuieşte că a luat COVID-19 de la nişte prieteni cu care a ieşit la masă, acum câteva zile, potrivit ProSport. Sursa citată mai notează faptul că încă din dimineaţa zilei de sâmbătă, Păun s-a trezit şi s-a simţit rău, având temperatură. A fost izolat şi i s-a făcut testul COVID-19, al cărui rezultat pozitiv a sosit în jurul orei 16:00.

„El se simte bine. Îl doare doar puţin capul. Este foarte afectat pentru că a încurcat programul echipei, dar toată lumea i-a spus că nu este vina lui”, a povestit o persoană din anturajul echipei, conform ProSport. În urma testului pozitiv al lui Păun, toţi jucătorii de la CFR au fost testaţi şi repartizaţi singuri în camere. În plus, aceştia vor petrece cinci zile la Mogoşoaia, la baza de pregătire a FRF, până la repetarea testului de Coronavirus.

BREAKING NEWS | Caz de COVID-19 în Gruia: Alexandru Păun, depistat pozitiv. Derby-ul FCSB - CFR Cluj s-a amânat

Se înmulţesc cazurile de coronavirus în fotbalul românesc. De data aceasta, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 un jucător al formaţiei CFR Cluj. Alexandru Păun e jucătorul campioanei României depistat pozitiv. CFR nu e prima echipă din playoff care are un caz de COVID-19. La FC Botoşani au fost descoperite mai multe cazuri, iar partida cu FC Botoşani, care trebuia să redeschidă sezonul din Liga 1 când s-a decis restartul, a fost amânată.

Afla mai multe despre: alexandru pauncoronavirus 

viewscnt
Articole similare