Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De unde ştiţi voi?". Gigi Becali încearcă să dea lovitura pe piaţa transferurilor! FCSB şi-a găsit fundaş central

"De unde ştiţi voi?". Gigi Becali încearcă să dea lovitura pe piaţa transferurilor! FCSB şi-a găsit fundaş central

FCSB

Comentarii

Internaţionalul român Alexandru Creţu (28 de ani), care în prezent joacă la Maribor în Slovenia, ar putea ajunge la FCSB. Gigi Becali îl vrea pe mijlocaşul închizător care poate juca şi fundaş central, iar patronul FCSB a reacţionat la posibilitatea venirii sale la echipa de pe primul loc din Liga 1.

Alexandru Creţu, la FCSB? Reacţia lui Gigi Becali despre transfer: "De unde ştiţi?"

Aflat pe finalul înţelegerii cu slovenii de la Maribor, Alexandru Creţu ar putea ajunge la FCSB. Echipa lui Gigi Becali şi fostul mijlocaş de la Poli Iaşi sunt în negocieri avansate, scrie Fanatik, care a luat legătura cu Gigi Becali şi patronul roş-albaştrilor a reacţionat la posibila venire a lui Creţu.

Fotbalistul de la Maribor ar fi putut ajunge la FCSB şi în 2016, pe când era la Poli Iaşi, dar conducerea de atunci a trupei din Copou a cerut o sumă considerată prea mare de Becali: „De unde ştiţi voi că-l aduc pe Alex Creţu la vară? Nu vorbesc acum de transferuri! Vreau să iau titlul!”, a spus Gigi Becali despre posibila venire a lui Creţu, potrivit Fanatik.

Interesant e faptul că fotbalistul de 29 de ani e gata să-şi schimbe şi postul din teren pentru a veni la FCSB. Din mijlocaş închizător, Creţu e gata să treacă fundaş central şi e singur că îl va impresiona pe Gigi Becali. „Vă îndrăgostiţi de mine dacă vedeţi cum joc stoper”, au fost cuvintele care l-au impresionat pe patronul FCSB.

Alexandru Creţu ar urma să vină liber de contract la FCSB şi să încaseze o sută de mii de euro ca primă de instalare.

Afla mai multe despre: alexandru cretufcsbgigi becalitransferliga 1 

viewscnt
Articole similare