Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De Zerbi, dorit de Ahmetov la Şahtior! Antrenorul lui Chiricheş, negocieri avanaste cu "minerii"

De Zerbi, dorit de Ahmetov la Şahtior! Antrenorul lui Chiricheş, negocieri avanaste cu "minerii"

Campionate

Comentarii

Roberto De Zerbi (41 de ani), antrenorul lui Vlad Chiricheş la Sassuolo, e la un pas să calce pe urmele lui Mircea Lucescu şi să o preia pe Şahtior Doneţk. Jurnalistul Fabrizio Romano a anunţat că De Zerbi, fostul jucător de la CFR Cluj, e în negocieri avansate cu patronul Rinat Ahmetov.

Pe urmele lui Mircea Lucescu. Roberto De Zerbi, fostul jucător al CFR-ului, negcoieri avansate cu Şahtior Doneţk

Şahtior schimbă antrenorul după ce a ratat titlul în faţa echipei lui Lucescu, Dinamo Kiev. Rinat Ahmetov vrea să-l pună pe banca tehnică pe Roberto De Zerbi, antrenorul surprizei din Serie A, Sassuolo. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, De Zerbi va deveni antrenorul "Minerilor", negocierile dintre părţi fiind avansate.

Sursa citată susţine că De Zerbi şi Şahtior vor ajunge curând la un numitor comun în privinţa contractului, care se va întinde pe o perioadă de doi ani, până în iunie 2023.

Între 2010 şi 2012, Roberto De Zerbi a jucat la CFR Cluj, club cu care a câştigat titlul în Liga 1 şi Cupa României.

Ca antrenor, De Zerbi le-a pregătit pe Darfo Boario, Foggia, Palermo, Benevento, iar din iulie 2018 se află la Sassuolo, cu care mai are contract doar până în iunie 2021. Italianul a pregătit echipa lui Vlad Chiricheş în 117 meciuri până acum, cu o medie de 1,36 puncte câştigate pe meci.

Afla mai multe despre: roberto de zerbiantrenorsahtiornegocieriucrainaahmetov 

viewscnt
Articole similare