Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De Ziua Drapelului, cu domnitorii pe braţ şi tricolorul în mână!

De Ziua Drapelului, cu domnitorii pe braţ şi tricolorul în mână!

Alte sporturi

Comentarii

Claudiu Lăzărică, campionul naţional la săritura în înălţime, şi-a tatuat pe corp chipurile lui Vlad Ţepeş, Mihai Viteazul şi Ştefan cel Mare şi are un mesaj de transmis: “La mulţi ani tuturor românilor care îşi poartă cu mândrie tricolorul! “

Campionul de la atletism, Claudiu Lăzărică, se poate lăuda că sărbătoreşte cum se cuvine Ziua Drapelului! Pasionat de istoria României, sportivul şi-a tatuat pe braţul drept o parte din ea şi nu are de gând să se oprească aici!

Toate tatuajele au câte o poveste şi o semnificaţie aparte pentru Claudiu. Simbolurile dacice, Sfinxul din Carpaţi, Vlad Ţepeş, Mihai Viteazul şi Ştefan cel Mare şi-au găsit cu toţii loc pe braţul atletului.

Fiecare tatuaj reprezintă ceva pentru mine. Vlad Ţepeş fiind domnitorul Ţării Româneşti , Mihai Viteazul care a fost prima persoană care a încercat unificarea tuturor Principatelor Române şi Ştefan cel Mare este domnitorul Moldovei , locul unde am copilărit. Am steagul Dacic, ăsta a fost primul meu tatuaj, întotdeauna dacii au reprezentat ceva pentru mine şi m-am gândit cumva să asociez istora dacilor cu istoria mea personală” - Claudiu Lăzărică, campion naţional la săritura în înălţime.

Vrea să-şi mai facă alte tatuaje

De 5 ani, atletul patriot poartă tot timpul tricolorul cu el şi ştie că următoarele tatuaje pe care şi le va face vor avea aceeaşi tematică istorică!

Aş dori foarte mult să îmi fac Cetatea Neamţului undeva în zona aceasta şi un simbol dacic pe umăr” – Claudiu Lăzărică, atlet, campion naţional la săritura în înălţime.

Sportivul povesteşte că de mai bine de 10 ani de când merge la concursurile internaţionale, pentru el nu există mândrie mai mare ca aceea de a auzi imnul României!

Este cel mai nobil sentiment posibil. În momentul în care ai ajuns la o competiţie internaţională să auzi imnul şi să concurezi cu tricolorul pe piept asta mi se pare sentimentul suprem” - Claudiu Lăzărică, campion naţional la săritura în înălţime. 

Afla mai multe despre: claudiu lazarica 

viewscnt
Articole similare