Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ziua lui Marius Lăcătuş, FCSB a postat o poză cu el în costumul echipei lui Gigi Becali: ”La mulţi ani celui mai titrat jucător din istoria fotbalului românesc!”

De ziua lui Marius Lăcătuş, FCSB a postat o poză cu el în costumul echipei lui Gigi Becali: ”La mulţi ani celui mai titrat jucător din istoria fotbalului românesc!”galerie foto

Special

Comentarii

FCSB i-a urat ”la mulţi ani” lui Marius Lăcătuş, în ziua în care acesta a împlinit 59 de ani.

Pe 5 aprilie, Marius Lăcătuş - unul dintre fotbaliştii legendari ai fotbalului românesc - a împlinit 59 de ani.

În ciuda faptului că Lăcătuş susţine Steaua, FCSB i-a urat ”la mulţi ani” fostului mare atacant.

Postarea FCSB-ului de ziua lui Marius Lăcătuş

Marius Lăcătuş s-a născut în urmă cu 59 de ani la Braşov, unde a şi jucat la începutul carierei, însă el se identifică cu istoria Stelei.

După ce s-a retras din activitate, ”Fiara” a ales o carieră în antrenorat şi a avut mai multe mandate la FCSB, unde a colaborat cu Gigi Becali.

Însă, după decizia dată în decembrie 2014 de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin care Gigi Becali a rămas fără marca Steaua, Marius Lăcătuş a ales tabăra Clubului Sportiv al Armatei.

De altfel, Marius Lăcătuş a declarat în repetate rânduri că adevărata Steaua este la CSA - clubul pentru care a scris istorie.

În ciuda acestor afirmaţii, cei de la FCSB i-au urat ”la mulţi ani” prin intermediul unei postări pe reţelele de socializare.

Pentru mesaj au făcut ales o imagine în care Lăcătuş este prezentat în diferite momente ale vieţii, inclusiv când purta un costum pe care scria FCSB:

”FCSB îi urează La mulţi ani şi multă sănătate celui mai titrat jucător din istoria fotbalului românesc, Marius Lăcătuş, care a împlinit miercuri, 5 aprilie, vârsta de 59 de ani.

Clubul nostru îi doreşte fostului preşedinte de onoare şi de trei ori antrenor al echipei noastre în ultimii ani să aibă parte de cât mai multe succese în proiectele în care este implicat”, este mesajul postat de FCSB.

Marius Lăcătuş, cel mai titrat fotbalist român

Marius Lăcătuş a început fotbalul la FC Braşov, a mai jucat de-a lungul timpului pentru Fiorentina, Oviedo şi FC National, însă cea mai mare parte a carierei şi-a petrecut-o la Steaua.

Marius Lăcătuş a jucat în două rânduri pentru Steaua, între 1983 şi 1990 şi 1993 - 2000. Toate trofeele din cariera sa de fotbalist au fost câştigate cu Steaua.

Pe plan intern, ”Fiara” are 10 titluri de campion în Liga 1 (record pentru un fotbalist român), 6 cupe ale României şi 3 Supercupe.

Însă cel mai important trofeu pentru el este Cupa Campionilor Europeni, câştigată în 1986, după celebra finală de la FC Sevilla. De asemenea, în 1987 a câştigat Supercupa Europei, în faţa lui Dinamo Kiev.

Afla mai multe despre: lacatus 

viewscnt
Articole similare