Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ziua lui, Mourinho şi-a dat acordul pentru transferul unui fost atacant al Barcelonei

De ziua lui, Mourinho şi-a dat acordul pentru transferul unui fost atacant al Barcelonei

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho a împlinit pe 26 ianuarie, 57 de ani. Cum Harry Hane este accidentat şi va lipsi aproape pentru tot restul sezonului, Tottenham şi managerul său caută soluţii.

Conform presei din Spania, fostul atacant al Barcelonei, Paco Alacer, actualmente la Borussia Dortmund este una dintre principalele ţinte ale englezilor. Chiar de ziua lui, Mourinho şi-ar fi dat acordul pentru ca Daniel Levy, preşedintele lui Tottenham să facă această mutare.

Paco Alcacer la Tottenham?

Alcacer are mari dificultăţi în a mai juca în primul 11 al Borussiei după explozia lui Haland, puştiul care a marcat deja 5 goluri în primele sale două meciuri în Bundesliga.

Jose Mourinho are nevoie de un număr 9 de garanţie şi de o alternativă la Kane, atunci când acesta va fi refăcut complet. Paco Alcacer este un fotbalist care îl poate ajuta enorm în această perioadă. Se pare că Tottenham ar agrea un împrumut, cu opţiune definitivă de cumpărare.

Cotat la 42 de milioane de euro, atacantul în vârstă de 26 de ani a marcat 5 goluri în acest sezon din Bundesliga. Borussia a plătit 21 de milioane de euro pentru el, în 2019, atunci când l-a transferat de la FC Barcelona.

  • 12 goluri în 19 selecţii are Paco Alcacer în naţionala Spaniei
  • 26 de goluri a marcat în 47 de meciuri pentru Borussia
  • 15 goluri are Alacacer pentru Barcelona, in 50 de meciuri disputate în tricoul blaugrana

Afla mai multe despre: paco alacacerjose mourinho 

viewscnt
Articole similare