Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debeljuh l-a cucerit pe Dan Petrescu. "Bursucul", doar cuvinte de laudă: "Să vedem dacă a fost meciul carierei sau doar începutul!"

Debeljuh l-a cucerit pe Dan Petrescu. "Bursucul", doar cuvinte de laudă: "Să vedem dacă a fost meciul carierei sau doar începutul!"

CFR Cluj

Comentarii

Gabriel Debeljuh (23 de ani), atacantul care a împins meciul cu Dinamo Zagreb în prelungiri şi la lovituri de departajare, l-a impresionat pe Dan Petrescu (52 de ani). Antrenorul CFR-ului a rostit doar cuvinte de laudă pentru argentinianul născut în Croaţia, dar aşteaptă să-l mai vadă la lucru pentru a putea observa dacă a făcut meciul carierei sau a fost doar începutul drumului.

Debeljuh a marcat golul cu care CFR Cluj a trimis meciul cu Dinamo Zagreb (2-2, 4-5 d.l.d) în prelungiri, după o pasă de geniu a lui Mario Rondon.

Vârful de atac i-a luat ochii lui Dan Petrescu, care nu se aştepta să aibă o asemenea prestaţie având în vedere că abia venise la echipă şi nu mai jucase niciodată un meci de o asemenea importanţă.

Petrescu nu vrea ca transferurile să se oprească aici, după ce i-a luat pe Gabriel Debeljuh şi Jakub Vojtus. "Bursucul" mai cere şi alţi jucători. "Surpriza plăcută a fost Debeljuh. A venit târziu şi nu a jucat niciodată un meci de o asemenea anvegură. A făcut-o în maniera în care a făcut-o şi a fost un plus pentru noi. Rămâne de văzut dacă a fost meciul carierei sau a fost doar începutul. Îmi trebuie ceva timp să-l judec, dar a arătat excelent, 120 de minute. Nu mă aşteptam la asta. Păcat că nu a mai putut să bată penalty-ul. Să vedem dacă Vojtus va fi la acelaşi nivel. Ei nu au făcut pregătire deloc, e datoria mea să ştiu când să-i bag, cum să-i bag şi să-i antrenez în plus, pentru că nu au o bază de pregătire. În atac suntem bine, dar pe alte posturi mi-aş mai dori jucători. Trebuie să mai şi plece jucători, pentru că lotul este foarte mare", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

L-au vrut U Craiova şi FCSB, dar a ajuns la CFR!

CFR Cluj l-a transferat pe Gabriel Debeljuh de la FC Hermannstadt. Debeljuh a marcat 12 goluri în Liga 1 şi unul în Cupa României în acest sezon, cifre care l-au propulsat spre primul club important din cariera sa, la seniori. Universitatea Craiova l-a văzut pe Debeljuh ca pe o rezervă foarte bună pentru Koljic, ţinând cont de faptul că problemele lui Mihai Roman II cu inima îi fac viitorul să fie incert. Şi Gigi Becali şi-a manifestat interesul, deşi îşi doreşte să încheie perioada de mercato cu investiţii minime şi l-a achiziţionat deja pe Sergiu Buş de la Gaz Metan.

Afla mai multe despre: dan petrescugabriel debeljuhcfr cluj 

viewscnt
Articole similare