Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debut cu banderola pe braţ! Moment superb pentru Radu Ştefan pe Olimpico. Românul a intrat într-un top select lângă Nesta şi Nedved!

Debut cu banderola pe braţ! Moment superb pentru Radu Ştefan pe Olimpico. Românul a intrat într-un top select lângă Nesta şi Nedved!

Stranieri

Comentarii

Ştefan Radu a preluat banderola de căpitan a lui Lazio după ce a intrat în partida cu Brugge din Liga Campionilor.

Simone Inzaghi l-a scos la pauză pe Hoedt, iar în locul său a fost introdus Radu Ştefan. Fotbalistul român a purtat în partea a doua banderola de căpitan pe braţ, un eveniment care nu s-a mai produs din 2017, de când Lucas Biglia a plecat de la Lazio la AC Milan.

Ştefan Radu s-a transformat într-o adevărată instituţie la gruparea romană. Transferat în 2008 de la Dinamo, fundaşul român a devenit unul dintre cei mai reprezentitiv jucători ai grupării laziale.

Nu mulţi jucători români se pot lăuda că au reuşit la acest nivel, atât de mult timp. De trei ori câştigător al Cupei Italiei şi de alte trei ori câştigător al Supercupei Italiei, Radu Ştefan are 386 de meciuri în tricoul formaţiei romane şi opt goluri marcate. Totodată, românul a bifat al 44-lea meci în Cupele Europene pentru Lazio şi a intrat într-un top select al primilor zece jucători din istoria clubului care au reprezentat gruparea romană în Europa. Radu se alătură unor nume uriaşe ca Favalli, Stankovic, Nesta, Pancaro, Marchegiani, Negro, Couto, Nedved sau Lulic.

Idolatrizat de fanii de pe Olimpico, fundaşul român rămâne printre cei mai importanţi jucători din lot în viziunea antrenorului Simone Inzaghi, în ciuda faptului că în octombrie a împlinit 34 de ani. Considerat de presa italiană unul dintre liderii vestiarului lazial, Radu Ştefan are încă o cotă de piaţă de 4 milioane de euro! El a evoluat în şapte meciuri în acest sezon în Serie A şi a debutat în faza grupelor pentru Lazio Roma în acest duel.

Afla mai multe despre: ştefan radu 

viewscnt
Articole similare