Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debut cu dreptul pentru Liviu Ciobotariu. FC Botoşani - Zimbrul Chişinău 4-1, într-un meci amical

Debut cu dreptul pentru Liviu Ciobotariu. FC Botoşani - Zimbrul Chişinău 4-1, într-un meci amical

FC Botoșani

Comentarii

La doar 24 de ore după ce a fost instalat pe banca tehnică a celor de la FC Botoşani, Liviu Ciobotariu a susţinut primul său meci. Moldovenii au profitat de pauza de campionat şi au disputat un meci amical cu Zimbrul Chişinău.

Liviu Ciobotariu a debutat cu dreptul pe banca botoşănenilor, cu o victorie cu 4-1 în faţa echipei Zimbrul Chişinău, locul 5 în campionatul de peste Prut. Mihai Roman a marcat o dublă pentru FC Botoşani, iar Trujic şi Dumitraş au adăugat şi ei câte un gol pentru echipa lui Liviu Ciobotariu.
 
Ciobotariu a fost instalat pe banca celor de la FC Botoşani, după despărţirea de Costel Enache. Fostul tehnician al moldovenilor a semnat între timp cu Astra Giurgiu. Enache a lăsat-o pe FC Botoşani pe locul 12 în clasament, la patru puncte în urma locurilor de playoff. În campionat, moldovenii au o serie de trei meciuri fără victorie, din care au obţinut un singur punct.
 
FC Botoşani este a opta echipă de Liga I din cariera lui Liviu Ciobotariu. Le-a mai antrenat în trecut pe FC National, CS Otopeni, Pandurii Tg. Jiu, Dinamo, CSM Iaşi, FC Vaslui şi ASA Tg. Mureş. Ultima dată, Ciobotariu a antrenat-o pe Al-Ta'ee, din Arabia Saudită.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariufc botosaniamicaldebutzimbrul chisinau 

viewscnt
Articole similare