Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debut de vis pentru Căpăţînă. Victorie la prima apariţie în tricoul alb-albastru împotriva rivalei: „Îmi doresc aşa ceva de când am ajuns în Liga 1”

Debut de vis pentru Căpăţînă. Victorie la prima apariţie în tricoul alb-albastru împotriva rivalei: „Îmi doresc aşa ceva de când am ajuns în Liga 1”
Comentarii

Mihai Căpăţână (24 de ani) a debutat cum nu se poate mai bine la U Craiova. Proaspăt transferat de la FC Voluntari, mijlocaşul a intrat pe teren în victoria oltenilor cu Dinamo de pe Naţional Arena, scor 1-0.

250 de mii de euro a plătit U Craiova în schimbul transferului lui Mihai Căpăţână de la FC Voluntari. Oltean la origini, mijlocaşul născut la Slatina şi-a împlinit un vis odată cu succesul echipei lui Cristiano Bergodi.

„Mă bucur foarte mult că am reuşit să câştigăm, a fost practic un derby, cred că a fost un debut fericit pentru că am reuşit să obţinem cele 3 puncte şi sper ca în continuare să mergem pe aceeaşi linie. Victoria este italienească, am câştigat cu 1-0, cred că cel mai important este că am câştigat, nu conta scorul şi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ.

Acum este mult mai greu pentru că toate echipele îşi iau măsuri speciale pentru că suntem acolo sus. De când am debutat în Liga 1 îmi doresc să ajung la Universitatea, este echipa mea de suflet şi a fost o alegere uşoară pentru mine”, a declarat Mihai Căpăţână după Dinamo - U Craiova, scor 0-1.

  • Mihai Căpăţână a semnat cu U Craiova un contract valabil până în vara anului 2024
  • 750 de mii de euro este cota de transfer a lui Mihai Căpăţână conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: craiovacaptana 

viewscnt
Articole similare