Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debut istoric pentru România. Elizabeth Chihaia a devenit prima persoana cu sânge tricolor care apare în WWE | VIDEO

Debut istoric pentru România. Elizabeth Chihaia a devenit prima persoana cu sânge tricolor care apare în WWE | VIDEO

WWE

Comentarii

6 mai 2020 va rămâne o zi istorică pentru România şi pentru fanii wrestlingului de la noi din ţară. Oficial, Elizabeth Chihaia (28 de ani) a devenit prima persoana cu origini româneşti care îşi face apariţia în WWE. Cunoscută sub numele de „Scarlett”, Chihaia şi-a făcut debutul la ultimul episod NXT, în calitate de manager al iubitului ei, Karrion Kross(n.r. Kevin Kesar).

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii wrestlingului din România. La  şapte luni distanţă de la momentul în care a semnat cu WWE, Elizabeth Chihaia şi-a făcut debutul oficial. După ce a apărut în mai multe clipuri de promovare, Elizabeth şi-a făcut apariţia într-un show televizat.

În cel mai recent episod NXT, ea l-a însoţit în drumul spre pe ring şi l-a încurajat pe iubitul ei, Karrion Kross. Americanul în vârstă de 34 de ani nu a avut nicio problemă în faţa adversarului său, Leon Ruff, pe care l-a învins într-un timp foarte scurt.

Imaginile cu intrarea în arenă a cuplului face deja senzaţie pe internet. Fanii wrestlingului din întreaga lume văd deja un potenţial fantastic la Scarlett şi la Kross, cei doi având şanse să devină viitoare mari staruri în WWE.

„Scarlett” a debutat în NXT. Elizabeth Chihaia e prima româncă din WWE

Deşi este născută la Chicago, frumoasa luptătoare a crescut în România, alături de bunici, până la vârsta de patru ani. Acum, Elizabeth a primit o şansă unică în viaţă, aceea de a lucra pentru celebra companie WWE.

„Scarlett” a început wrestlingul în 2012, dar până acum nu îşi facuse apariţia decât într-o singură promoţie importantă, IMPACT Wrestling. Contractul ei cu fostul TNA a fost reziliat vara trecută, iar în octombrie 2019 a semnat cu WWE.

Afla mai multe despre: scarlettkrosswwenxtromaniawrestling 

viewscnt
Articole similare