Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debut pentru Mutu ca expert Telekom Sport. VIDEO | Ce aşteaptă "Briliantul" de la Tottenham - Juvenuts

Debut pentru Mutu ca expert Telekom Sport. VIDEO | Ce aşteaptă "Briliantul" de la Tottenham - Juvenuts
Comentarii

Proaspăt intrat în echipa Telekom Sport, Adrian Mutu a vorbit despre partidele săptămânii în UEFA Champions League. Tottenham - Liverpool se vede LIVE pe Telekom Sport 1, de la 21:45.

  • Adrian Mutu debuta în acaestă seară în calitate de expert Telekom Sport. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei (la egalitate cu Gică Hagi) va analiza cele două partide ale zilei împreună cu un alt nume mare al fotbalului românesc, Viorel Moldovan.

Mutu crede că şi returul dintre Tottenham şi Juventus se va încheia la egalitate, după 2-2 în tur. Deşi a jucat pentru torinezi, Mutu se aşteaptă ca Higuain & Co să aibă viaţă grea în Anglia.

"Un meci echilibrat (n.r. Tottenham - Juventus), îl văd ca pe un X pentru că Tottenham e o echipa de temut acasa. Juventus e o echipă solidă, care în deplasare joacă în stilul lor italian, să se apere, ei stiu că Tottenham e o echipă care are forţă, mai ales acasă, au demonstrat-o şi cu Real Madrid atunci când i-au învins. Văd un meci egal", spune Mutu.

O vede pe Real favorită şi în acest an!

"Briliantul" a vorbit şi despre lupta pentru marele trofeu şi spune că Real Madrid poate câştiga din nou Liga Campionilor, în ciuda formei slabe arătată în campionat.

"Real Madrid mi se pare o echipă solidă, pragmatică, care în UCL a ştiut întotdeauna ce vrea şi întotdeauna a reuşit să ajungă până în finală sau foarte aproape", spune Mutu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adi mutupsgrealspursjuventus 

viewscnt
Articole similare