Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debut perfect pentru Lievremont! Victorie la scor obţinută de România în partida cu reprezentativa Kenyei

Debut perfect pentru Lievremont! Victorie la scor obţinută de România în partida cu reprezentativa Kenyei

Rugby

Comentarii

Chiar dacă a jucat cu echipa secundă în partida cu Kenya, naţionala de rugby a României a debutat cu dreptul sub comanda francezului Thomas Lievremont,

"Stejarii" nu au avut emoţii în meciul de pregătire cu Kenya. 36-5 a arătat tabela la final, după un meci în care tricolorii au culcat de cinci ori balonul în terenul de ţintă advers.
 
Pentru "stejari" urmează acum cel mai important meci al finalului de an. Săptămâna viitoare, dau piept cu Portugalia, la Baia Mare, în barajul pentru menţinerea în Rugby Europe Championship.

România - Kenya se vede în direct pe Telekom Sport 2, sâmbătă, de la 14:00

 
România A, a doua reprezentativă a României, va întâlni mâine Kenya, într-o partidă care va avea loc în Ghencea. Staff-ul tehnic al echipei format din Thomas Lièvremont, Danie de Villiers si Dănuţ Dumbravă a stabilit 15-le care va intra în teren, în faţa africanilor. Căpitanul României A pentru acest duel va fi taloneurul Eugen Căpăţână. Cei mai mulţi dintre ei sunt de la Timişoara Saracens, iar 6 dintre titulari sunt U23. 
 
"Kenya este un adversar pe care nu-l cunoaştem, am văzut un meci de-al lor, însă consider că este mult mai important să ne concentrăm pe ceea ce dorim noi să jucăm. Ştim că ei nu posedă o organizare foarte bună a jocului, dar putem spune asta şi despre noi pentru că suntem la început de drum, cu un grup nou, cu un sistem nou. Este o repetiţie generală pentru acea partidă, vom încerca anumite scheme" a declarat Thomas Lièvremont. Iată care sunt rugbyştii care vor începe mâine meciul test împotriva Kenyei.  
 
1. Constantin Pristaviţă (CSM Stiinta Baia Mare), 2. Eugen Căpăţână (C)(Timisoara Saracens), 3. Alexandru Gordaş (CSM Bucuresti), 4. Marius Iftimiciuc (Timisoara Saracens), 5. Marian Drenceanu (Timisoara Saracens), 6. Adrian Ion (CSM Bucuresti), 7. Cristi Chirica (CSM Stiinta Baia Mare), 8. Damian Strătilă (CSA Steaua), 9. Florin Surugiu (CSA Steaua), 10. Daniel Plai (CSA Steaua), 11. Ionuţ Dumitru (CSA Steaua), 12. Vlăduţ Popa (Timisoara Saracens),13. Cătălin Fercu (Timisoara Saracens), 14. Vlăduţ Zaharia (Timisoara Saracens), 15. Ionel Melinte (CSA Steaua)
 
Kenya se afla pe pozitia a 28-a în clasamentul mondial World Rugby şi până în prezent are în palmares doar patru întâlniri cu naţiuni din Europa, Portugalia, Spania, Germania şi Rusia.

 

Afla mai multe despre: românia akenyastejari 

viewscnt
Articole similare