Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debut perfect pentru Simona Halep în 2022. Victorie clară şi calificare în optimi la Melbourne Summer Set 2. Urmează duelul cu Gabriela Ruse

Debut perfect pentru Simona Halep în 2022. Victorie clară şi calificare în optimi la Melbourne Summer Set 2. Urmează duelul cu Gabriela Ruse

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-2, pe australianca Destanee Aiava, locul 316 WTA, venită din calificări, calificându-se în optimile de finală ale Melbourne Summer Set 2, o competiţie de categorie WTA 250.

Halep a început partida cu un break, a avut apoi minge de 2-0, dar a greşit mult, iar Aiava a egalat la 1. Cele două sportive şi-au fructificat serviciul până la 4-4, scor de la care Halep a luat patru game-uri la rând.

După primele două, setul i-a revenit fostului lider WTA, cu 6-4, după 42 de minute de joc.

Setul al doilea fost dominat clar de jucătoarea română, care a cedat game-uri doar la 2-0 şi la 3-1, ambele pe serviciul adversarei, pentru a se impune cu 6-2, după o oră şi 18 minute de joc.

În optimi, Halep va evolua, joi, nu înainte de ora 03:30, împotriva colegei din proba de dublu, Elena-Gabriela Ruse, locul 87 WTA. Simona Halep conduce cu 1-0 în întâlnirile directe, după ce s-a impus, cu scorul de 6-1, 6-2, în turul I al Transylvania Open.

Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 3.675 de dolari şi cu 30 de puncte WTA.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare