Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debut spectaculos de sezon în NHL. St. Louis Blues, victorie în over time cu Pittsburgh Penguins

Debut spectaculos de sezon în NHL. St. Louis Blues, victorie în over time cu Pittsburgh Penguins
Comentarii

Sezonul 2017-2018 al NHL a început cu câteva partide extrem de spectaculoase. În direct la Telekom Sport, seara care începuse pentru Pittsburgh Penguins cu ceremonia de ridicare a bannerului de campioni, în faţa propriilor suporteri, s-a încheiat cu victoria în prelungiri a oaspeţilor St. Louis Blues.

Penguins au deschis scorul relativ repede, dar s-au văzut conduşi după fiecare din primele două reprize, 1-2, respectiv 2-3. Blues s-au distanţat chiar la două goluri  şi au avut şansa de a închide meciul, dar au ratat ocazii uriaşe la poarta lui Matt Murray. Campionii NHL au reuşit egalarea la 4 în mai puţin de un minut şi partida a ajuns în prelungiri. Golul de aur i-a aparţinut căpitanului lui Blues, Alex Pietrangelo, şi St. Louis au plecat din Pittsburgh cu două puncte extrem de importante.

Toronto Maple Leafs au început şi ei sezonul excelent şi au învins la Winnipeg cu 7-2. Vineri dimineaţă, de la ora 02.30, Telekom Sport transmite în direct partida dintre Ottawa Senators şi Washington Capitals.

Afla mai multe despre: pittsburgh penguisst louis bluesnhlhochei pe gheata 

viewscnt
Articole similare