Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debutantul din Liga 1 care a impresionat în acest sezon. Cota sa de piaţă a explodat după prestaţiile din România

Debutantul din Liga 1 care a impresionat în acest sezon. Cota sa de piaţă a explodat după prestaţiile din Româniagalerie foto

Superliga

Comentarii

Reagy Ofosu (28 de ani) este unul dintre numele surpriză pe care le-a propus FC Botoşani în actuala stagiune.

Un lucru pare cât se poate de cert: FC Botoşani ştie să facă transferuri! Gruparea moldavă l-a adus la începutul acestui sezon şi pe Reagy Ofosu, un jucător care în ultimii ani a jucat la Spartak Trnava sau Haladas.

Reagy Ofosu, debutantul care a impresionat în acest sezon la FC Botoşani

Ofosu este debutantul din Liga 1 cu cele mai multe meciuri disputate în actuala stagiune (26).  El şi-a făcut debutul în Liga 1  în partida de la Giurgiu, contra formaţiei locale, Astra. A făcut-o la 27 de ani şi 9 luni, iar prestaţia sa a fost una bună. De atunci, a continuat să joace bine pentru FC Botoşani, devenind unul dintre jucătorii de bază ai formaţiei lui Marius Croitoru.

Până acum, la Botoşani, Reagy Ofosu a jucat 29 de meciuri. A marcat 5 goluri şi a oferit patru pase decisive. Conform site-ului transfermartk.com, Ofosu are acum cea mai bună cotă din cariera sa.

Aripa stângă de la FC Botoşani este cotat acum la 500 de mii de euro, o cotă de piaţă mai mare decât cea pe care o avea în perioada NEC Nijmegen.

Reagy Ofosu a crescut la juniorii formaţiei Hamburg, un club recunoscut pentru academia sa de tinere talente. A mai trecut pe la austriecii de la Grodig, croaţii de la Istra şi slovacii de la Trnava. Înainte de FC Botoşani, Ofosu a jucat pentru maghiarii de la Haladas. Prestaţiile sale foarte bune în tricoul echipei lui Marius Croitoru au atras atenţia unor cluburi din Asia. Ofosu a fost aproape de un transfer în Coreea în iarnă, dar în cele din urmă, discuţiile au picat.

Afla mai multe despre: reagy ofosufc botoşaniliga 1 

viewscnt
Articole similare