Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decădere totală pentru Dembele! A dezamăgit la FC Barcelona şi are ofertă să-şi dea refresh carierei: ce club îl vrea

Decădere totală pentru Dembele! A dezamăgit la FC Barcelona şi are ofertă să-şi dea refresh carierei: ce club îl vrea

FC Barcelona

Comentarii

Ousmane Dembele (22 de ani) are viaţă la FC Barcelona, accidentat şi indisponibil până în februarie 2020, dar salvarea poate veni de la fosta sa echipă, Rennes, care a fost învinsă de două ori de CFR Cluj în grupele Europa League.

În campionat, Rennes stă bine, pe locul trei cu 33 de puncte, iar mirajul Ligii Campionilor i-a făcut pe francezi să viseze la o mutare de vis. AS, care citează surse din Franţa, scrie că Rennes, echipă care l-a lansat pe Dembele în fotbalul mare, îl vreau acum înapoi pe starul de pe Camp Nou, sub formă de împrumut, pentru a forţa o calificare directă în grupele Ligii Campionilor. Rennes îl vrea pe Dembele până la finalul sezonului.

Odată cu venirea lui Antoine Griezmann la FC Barcelona, problematicul Dembele a prins din ce în ce mai puţine minute sub comanda lui Ernesto Valverde. Acum, francezul, campion mondial în 2018, e din nou accidentat şi va lipsi până în februarie. Şansa relansării carierei poate veni din Franţa, de la Rennes. FC Barcelona a plătit 125 de milioane de euro pentru Ousmane Demblele, în 2017, ca să-l ia de la Borussia Dortmund.

492 de minute a jucat Ousmane Dembele în acest sezon la FC Barcelona, în nouă meciuri. Poate că un refresh în Franţa l-ar putea ajuta pe Dembele, care s-a remarcat la FC Barcelona doar prin lucruri negative. Pe lângă Dembele, Ouest France scrie că Rennes îi mai vrea pe Olivier Giroud (33 de ani, Chelsea) şi Kevin Gameiro (32 de ani, Valencia).



Stade Rennes a fost crescut la Evreux FC 27, apoi a fost luat la grupele de juniori ale lui Rennes, care l-a vândut în 2016 la Borussia Dortmund în schimbul a 15 milioane de euro.

Afla mai multe despre: ousmane dembeletransferfc barcelonarennes 

viewscnt
Articole similare