Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decăderea lui Isco! Cifrele catastrofale ale spaniolului. Poate fi salvat de o echipă din Premier League

Decăderea lui Isco! Cifrele catastrofale ale spaniolului. Poate fi salvat de o echipă din Premier League

Real Madrid

Comentarii

Isco (27 de ani) este un fotbalist cu un imens talent, dar chiar şi cei mai înfocaţi fani ai lui Real Madrid au realizat că este momentul ca mijlocaş ofensiv să plece de pe "Santiago Bernabeu". Salvarea lui poate fi un club din Premier League.

Isco a fost introdus în minutul 71 al meciului cu Getafe, câştigat de Real Madrid cu scorul de 3-0. În direct la Telekom Sport, Real a învins-o fără probleme pe micuţa echipă de la marginea capitalei Spaniei datorită golurilor marcate de Varane, Modric şi autogolul lui Soria. 

Isco poate pleca de la Real Madrid 

Inconstanţa lui Isco, problema pe care au remarcat-o şi fanii lui Real, se vede în cifrele mijlocaşului. Internaţionalul spaniol (38 de selecţii şi 12 goluri) are un singur assist în ultimele 51 de meciuri pentru Real Madrid. De altfel, în acest sezon el nici nu a reuşit să înscrie pentru Los Blancos. 

Salvarea lui poate să vină din Premier League şi se numeşte Chelsea. Chelsea şi, în special, Frank Lampard, îl doresc pe internaţionalul spaniol, pentru care madrilenii ar solicita mai bine de 70 de milioane de euro.

  • 48 de goluri are Isco la Real Madrid
  • 290 de meciuri a îmbrăcat Isco tricoul madrilenilor
  • 4 UEFA Champions League a cucerit la Real Madrid

Afla mai multe despre: isco pleacatransfer real madridchelsea 

viewscnt
Articole similare