Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decăderea lui Nasri! Francezul va fi dat afară de la Anderlecht. Motivul pentru care belgienii nu îi mai dau nicio şansă

Decăderea lui Nasri! Francezul va fi dat afară de la Anderlecht. Motivul pentru care belgienii nu îi mai dau nicio şansă
Comentarii

Samir Nasri (32 de ani) a jucat mulţi ani în Premier League la Arsenal şi Manchester City, dar ultima perioadă din cariera a fost una de coşmar pentru fostul internaţional francez.

Staff-ul lui Anderlecht a hotărât ca fiecare fotbalist să contacteze clubul şi să le ofere detalii despre modul în care se pregătesc cât timp sunt în izolare. Dintre toţi jucătorii din lotul lui Anderlecht, unul singur nu a dat niciun semn: Sami Nasri. 

Potrivit Daily Mail, fracenzul a plecat în Dubai şi nu a mai dat niciun semn de viaţă din acel moment, astfel Anderlecht îl va pune pe liber. Vincent Kompany, fostul său coleg de la Manchester City, i-a oferit un contract la formaţia belgiană după ce Nasri a fost dat afară de la West Ham. 

De altfel, cariera francezului a luat-o în jos din momentul în care a fost împrumutat de City la Sevilla. Nasri a fost suspendat 18 luni pentru un tratament intravenos pe care l-a făcut într-o clinică privată din Los Angeles. Odată ce a fost suspendat, a fost pus pe liber de Antalyaspor, formaţie la care era legitimat în acel moment. West Ham i-a întins un colac de salvare, însă a demonstrat că nu mai poate juca la nivelul din Premier League. 

Nici la Anderlecht nu s-a descurcat prea bine. A marcat două goluri în nouă meciuri, iar acum, fiind cotat la doar 1,6 milioane de euro, francezul trebuie să îşi caute din nou echipă. 

Afla mai multe despre: samir nasri 

viewscnt
Articole similare