Experiențe împreună.
You are here:

”Decepţionant!” Mihaela Buzărnescu, criticată după o victorie istorică a României în Fed Cup. ”Ea considera că a jucat bine”

”Decepţionant!” Mihaela Buzărnescu, criticată după o victorie istorică a României în Fed Cup. ”Ea considera că a jucat bine”

Tenis

România a reuşit o victorie istorică în faţa Cehiei, însă nu toate jucătoarele din naţionala noastră s-au bucurat de un discurs favorabil din partea unuia dintre cei mai vocali comentatori de tenis din România. C.T. Popescu a aruncat săgeţi către Miki Buzărnescu, despre care spune că nu a putut conştientiza faptul că joacă pentru naţionala României, spre deosebire de Simona Halep care a înţeles foarte bine acest lucru.

"S-a văzut determinarea Simonei, concentrarea ei. A uitat greşeli grave foarte repede. Au fost momente psihologice negative grele, când a ratat 3 mingi de set în setul 2, a servit pentru meci şi a pierdut, a avut minge de meci la 5-3, a ratat-o şi pe aceea. Toate acestea puteau să îi provoace daune mari psihice. Simona a trecut peste aceste momente şi a rămas concentrată până la ultima minge. Asta cred că s-a întâmplat datorită constiinţei ei că joacă pentru echipa. Este exect ceea ce nu a avut Mihaela Buzărnescu", a spus Cristian Tudor Popescu la PRO X.

"În meciul patru, într-adevăr, era vizibil din meciul cu Pliskova, ca talentata Mihaela Buzărnescu nu are antrenamentul psihic. Nu e vorba de formă, e vorba că a stat foarte mult pe tuşă în ultimele luni de zile şi nu poate să gestioneze un meci pe echipe, cum este cel de Fed Cup. Acest lucru reiese şi din ce a declarat, decepţionant, după meci, că ea consideră că a jucat bine. Poţi să declari aşa ceva într-un turneu individual. Iată, Simona putea să spună liniştită că a jucat bine la Melbourne şi aşa şi este, a fost bun pentru ea individual. Când joci pentru echipă şi pierzi ambele puncte nu poţi să faci o asemenea declaraţie”, a mai spus C.T. Popescu.

România a învins Cehia, la Ostrava, cu scorul de 3-2, obţinând biletele pentru semifinale, fază în care Simona Halep şi coechipierele ei vor da piept cu Franţa. Potrivit site-ului oficial al FedCup, România va evolua în deplasare, la 20 şi 21 aprilie.

Cele mai bune jucătoare franceze sunt Caroline Garcia, locul 19 WTA, Alize Cornet, locul 51 WTA, Pauline Parmentier, locul 55 WTA, şi Kristina Mladenovic, locul 64 WTA. La dublu, Mladenovic este numărul 3 mondial, iar Cornet, locul 117.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta