Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decisiv pentru Slavia, Nicolae Stanciu explică: ”Avem un mic avantaj!”. Ce spune despre ecuaţia calificării şi despre penalty-ul lui Omrani

Decisiv pentru Slavia, Nicolae Stanciu explică: ”Avem un mic avantaj!”. Ce spune despre ecuaţia calificării şi despre penalty-ul lui Omrani
Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Slavia Praga în manşa I a play-off-ului preliminariilor Ligii Campionilor. Omrani a ratat un penalti, în minutul 79.

Nicolae Stanciu, care a oferit o pasă decisivă la golul cehilor, consideră că echipa sa are un mic avantaj în faţa CFR-ului după 1-0 în Gruia, dar că în ciuda victoriei, calificarea se joacă: ”Avem un mic avantaj. Mă bucur că nu am primit gol. Portarul nostru a fost inspirat la penalty-ul lui Omrani. Toată lumea credea după 1-1 cu Celtic aici că CFR este răpusă şi nu se va califica, dar la Celtic a reuşit un miracol, a reuşit să învingă. Calificarea nu este jucată şi trebuie să fim foarte atenţi la returul de acasă. Să fim foarte atenţi şi să nu primim gol” a spus Stanciu, după meciul din Gruia.

Şeptarul cehilor a fost fluierat de publicul clujean. El a mărturisit la finalul partidei că a simţit că Omrani va rata lovitura de la 11 metri a clujenilor: ”În prima repriză am făcut un meci foarte bun şi am dominat, dar în cea de-a doua repriză ei au fost mai buni, au reuşit să vină peste noi. Mă gândeam că s-ar putea să rateze (n.r Omrani). Am urmărit meciurile şi am văzut cum execută. A înscris în campionat, nu mai ştiu meciul, dar portarul era foarte aproape să apere, a respins mingea în poartă. La Celtic, a fost nesigur. Cred că şi portarul nostru s-a uitat la cum execută şi l-a ghicit foarte bine” a mai spus Stanciu.

Afla mai multe despre: stanciucfr 

viewscnt
Articole similare